Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ένας συνάνθρωπός μας, προσπαθεί να κρατηθεί στην ζωή και είναι μόλις 33 χρόνων πατέρας 2 ανήλικων παιδιών. Το πρόβλημα το γνωρίζουν και οι πέτρες και δυστυχώς κάνουν πως δεν ακούνε και δεν βλέπουν μόνο αυτοί που έχουν καθίσει στις καρέκλες της εξουσίας, κεντρικής και τοπικής.
Κάνουν πως δεν το γνωρίζουν όλοι αυτοί οι οποίοι με....
το παραμικρό βγάζουν ανακοινώσεις και δελτία τύπου.
Τους χαρακτήρισα ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ και δεν θα το πάρω πίσω. Τι άλλο μπορεί να είναι αυτός που ενώ μπορεί δεν κάνει κάτι και αφήνει να χαθεί ένας άνθρωπος επειδή δεν ήταν σε καμία λίστα Λαγκάρντ, σε καμία παρέα απ΄  αυτές που θα του έδιναν μίζες για να έχει σήμερα τα 150.000 ευρώ που πρέπει να πληρώσει για την μεταμόσχευση, ώστε να έχει ελπίδες να συνεχίσει να ζεί;
Ένας διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βασιλικού, ο κ. Αρνής, μπήκε στις τάξεις του σχολείου του και ζήτησε από τα παιδιά να ενημερώσουν τους γονείς και να βοηθήσουν. Θα ζητήσουν το ίδιο απ΄ όλα τα σχολεία του Βασιλικού. Αυτοί οι Δάσκαλοι είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Η ΕΞΟΥΣΙΑ και οι ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
Είναι πολλά τα χρήματα, αλλά οι φτωχοί θα τα καταφέρουν. Θα τα καταφέρουν γιατί δεν θέλουν να πάρουν την ψήφο από τον άνθρωπο αυτόν, αλλά να του δώσουν την ελπίδα για να ζήσει. Θέλουν να του δώσουν αυτό που του στερούν οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Να ζήσει κοντά στα παιδιά του και να τα μεγαλώσει.
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βασιλικού, ο αντιδήμαρχος, αλλά και όλοι οι άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έχουν υποχρέωση να βοηθήσουν.
Να κόψουμε την Εύβοια στα δύο. Να κλείσουμε όλες τις υπηρεσίες, τα σχολεία και τους δρόμους. Να κάνουμε τα πάντα για τονσυνάνθρωπό μας, μέχρι την ώρα που θα φύγει να πάει στο εξωτερικό με την ελπίδα να ζήσει.
Να στείλουμε το μήνυμα στους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ και να τους δώσουμε την ευκαιρία να μας αποδείξουν πως δεν έπαψαν να είναι άνθρωποι.
Να το κάνουμε ΤΩΡΑ πριν είναι αργά.