Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει της ρεβάνς με τη Λεβάντε για το Europa League.
H ανατροπή του 3-0 του πρώτου αγώνα, είναι δύσκολη ωστόσο ο Μίτσελ έχει ξεκαθαρίσει στους παίκτες του πως όλοι πρέπει να πιστέψουν στο… θαύμα.

Η προπόνηση της Τρίτης διεξήχθη υπό συνεχή βροχόπτωση. Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ επάνω στο κομμάτι της τακτικής, κάνοντας ....

πολλές ασκήσεις επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και την αναχαίτιση των επιθέσεων του αντιπάλου.
Στη συνέχεια έγινε και δίτερμα, στο οποίο δεν συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, αφού εκείνοι που αγωνίστηκαν στην Ξάνθη έκαναν μέρος της προπόνησης και συνέχισαν με αποθεραπεία.

Παράλληλα, το κανονικό πρόγραμμα έβγαλαν οι Νταβίδ Φουστέρ και Χουάν Πάμπλο Πίνο, που βρίσκονται σε καλό δρόμο για την επιστροφή τους, αλλά δύσκολα θα μπουν στην αποστολή για τον αγώνα με τη Λεβάντε.


Σλοβενος ο διαιτητής

Ο Σλοβένος Ματέι Γιούγκ θα είναι ο «άρχοντας» της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Λεβάντε την Πέμπτη.
Ο 32χρονος Γιούγκ θα είναι ο ρέφερι της ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Λεβάντε την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη. Ο Σλοβένος διαιτητής είναι διεθνής από το 2007. Έχει σφυρίξει σε 35 διεθνή ματς, 15 εκ των οποίων ήταν στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Γιούγκ είχε διευθύνει στο παρελθόν ματς ισπανικής ομάδας, όταν την προηγούμενη σεζόν, ήταν διαιτητής στο ματς της Παρί με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.