Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Κούγιας και ΑΟΧ


Λόγο του ότι είδα μια αναφορά στο όνομα μου, σχετικά με το θέμα Κούγιας - ΑΟΧ, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου για το ποιος ανέφερε πρώτα το θέμα στη δημοσιότητα. Το σχετικό άρθρο δημοσίευσα στο eviaportal.gr την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ και στη συνέχεια δημοσιεύθηκε στο blog των φιλάθλων της Χαλκίδας. Η είδηση όμως έχει παιχτεί ακριβώς 4 μέρες πριν και συγκεκριμένα ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ, σε γνωστή αθλητική εφημερίδα (σελ.21). 
Χαρακτηριστικά στην εφημερίδα αναγράφει για τον Κούγια "ο ίδιος έχει εκφράσει ένα αρχικό ενδιαφέρον για τους νερατζούρι". Φυσικά δεν .....

εκφράζεις ενδιαφέρον για μια ομάδα, αν δεν συζητήσεις με τον πρόεδρο της. Δηλαδή δεν μπορεί ο καθένας να λέει ενδιαφέρομαι για μια ομάδα, χωρίς να έρθει σε επαφή με αυτή. Οπότε αυτό που όλοι καταλαβαίνουμε είναι ότι για να δηλώσει ενδιαφέρον ο Κούγιας, έχει μιλήσει με τον Ταρνανά. 
Δεν νομίζω λοιπόν να είμαι ο πρώτος που έγραψα το θέμα πέρι Κούγια - ΑΟΧ. Μάλιστα μια μέρα πριν δημοσιεύσω την ανάρτηση, όλη η ποδοσφαιρική κοινωνία της Χαλκίδας, γνώριζε για τις επαφές που είχε ο Κούγιας με τον Ταρνανά. Οπότε δεν μπορώ να δεχτώ ότι ήμουν ο πρώτος που έγραψα και μίλησα για το θέμα Κούγιας - ΑΟΧ. 

Τάσος Σέρρας