Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Γέλασαν και τα τσιμέντα του Μενιδίου!

ΠΗΓΗ: http://www.a-sports.gr

 Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής |
  
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (2-1) * ΔΙΚΑΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ

Ματσάρα αντάξια της φετινής αγωνιστικής παρουσίας των δύο ομάδων έγινε στο Μενίδι, αλλά φαίνεται πως ο διαιτητής Γιάννης Καλογεράκος βάλθηκε να τρελάνει τους πάντες και να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα... Ο Αχαρναϊκός νίκησε τον Αστέρα Μαγούλας με 2-1, σε ένα χορταστικό παιχνίδι, όμως ο ρέφερι από το Σύνδεσμο Ηλείας έβαλε το «χεράκι» του και ουσιαστικά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Πάμε, τώρα, στο αγωνιστικό κομμάτι. Μόλις στο 17' οι Ελευσινιώτες πήραν προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Χρυσάφη μέσα από την περιοχή έπειτα από ατομική ενέργεια και πάσα του Μαρίνου και στη συνέχεια έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ...

διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Κορυφαίες, το χαμένο τετ α τετ του Μαρίνου στο 22’ (απέκρουσε ο γκολκίπερ των «πράσινων» Παγούδης σε κόρνερ) από κάθετη πάσα πάρε-βάλε του Χρυσάφη και στο 38’ όταν ο Δημητριάδης από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άουτ ύστερα από κερδισμένο σπριντ από τον προσωπικό του αντίπαλο.
Τρία λεπτά πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, όμως, ο Γκέζος  με κοντινό πλασέ έφερε το ματς στα ίσα για λογαριασμό του Αχαρναϊκού.
Ο ρυθμός στο δεύτερο 45λεπτο έπεσε, μέχρι που φτάσαμε στο 83’. Τότε, σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Καλογερόπουλος έφυγε μόνος του απέναντι στον Μητσέα, ο γκολκίπερ του Αστέρα τον ανέτρεψε εκτός μεγάλης περιοχής, αλλά ο διαιτητής Καλογεράκος έδειξε το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα, προκαλώντας τη δικαιολογημένη έκρηξη του πάγκου της ομάδας της Μαγούλας. Ο Ραχίμ το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-1 για τον Αχαρναϊκό, που έτσι κατάφερε να κάνει την ανατροπή.
Τα τραγικά λάθη του διαιτητή, ωστόσο, δεν είχαν τελειώσει. Δευτερόλεπτα πριν από τη συμπλήρωση του 90λεπτου, ο Χρυσάφης εκτέλεσε φάουλ και πριν η μπάλα περάσει πάνω από το τείχος, ο αμυντικός του Αχαρναϊκού Καλογερόπουλος την έδιωξε με το χέρι, αλλά ο ρέφερι από την Ηλεία «έκλεισε τα μάτια» και αρνήθηκε να δείξει το πέναλτι! Συνέχισε κανονικά τον αγώνα, με αποτέλεσμα μετά τη λήξη να του την «πέσουν» όλοι οι άνθρωποι του Αστέρα. Μάλιστα, οι Χρυσάφης και Μπιμπίρης αποβλήθηκαν και η Μαγούλα αποχώρησε από το Μενίδι με πολλά παράπονα και τρεις κόκκινες κάρτες!
Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι ότι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν διαπληκτίστηκαν σε κανένα σημείο, ενώ κατά την αποχώρηση των αποστολών από το γήπεδο το κεντρικό θέμα συζήτησης (ακόμα και από την πλευρά των νικητών) ήταν ο ανεκδιήγητος διαιτητής!
Η ουσία, πάντως, είναι ότι με αυτή τη νίκη ο Αχαρναϊκός (σε συνδυασμό με την ήττα του Παναιγιάλειου από τον Φωστήρα στον Ταύρο) έπιασε την κορυφή του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Φώτης Θανέλλας): Παγούδης, Σαμαράς, Μαγγίνας, Μανάλης, Αναστασίου, Γκέζος, Καλογερόπουλος (75' Βεστάκης), Ραχίμ, Κουμπρόγλου (70' Κουμπαρούλης), Νεόφυτος, Ντεντόπουλος (85' Ζούμας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Αντώνης Πριόνας): Μητσέας, Μπιμπίρης, Χάλαρης, Ιατρού, Ιακωβάκης (75' Αλεξίου), Έβερετ, Κορνελάτος (78' Παγώνης), Χρυσάφης, Δημητριάδης, Μπεχλής (83' Ραπτοδήμος), Μαρίνου.