Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ , ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ Α.με.Α
« ΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΕΛΠΙΔΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ »

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Α.με.Α « Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός » επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στη πρόσκλησή του , αναφορικά με την Παιδική Θεατρική Παράσταση της Αριστέας Κοντραφούρη « Το κορίτσι που ζήτησε μια βελόνα, μια απλή βελόνα » της 4ης και 5ης Μαρτίου ε.ε. για την ενίσχυση των σκοπών του.....
Συλλόγου μας .
Ευχαριστούμε : τον Διευθυντή της Α΄ / βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γεώργιο Συρίμη που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και ενημέρωσε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του Ν. Εύβοιας .
Τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων καθώς και το διδακτικό προσωπικό των κάτωθι Σχολείων κατά σειρά προσέλευσης :
4 Μαρτίου 2013 : Έβδομο [ 7ο ] και Δεκατοένατο [ 19ο ] Δημοτικά Σχολεία Χαλκίδας .
5 Μαρτίου 2013 Νηπιαγωγεία : 1ο Χαλκίδας , 20ο Δοκού , Αγίας Ελεούσας , Βατώντα,
Ζαράκων , Αλμυροποτάμου και Δημοτικό Σχολείο Αφρατίου.
Δημοτικά Σχολεία : 5ο Χαλκίδας , 13ο Χαλκίδας και 20ο Χαλκίδας .
Ευχαριστούμε τα παιδιά για την ανταπόκριση και τον ενθουσιασμό τους .
Ωσαύτως και όλα τα ΜΜΕ Έντυπης και Ηλεκτρονικής Δημοσιογραφίας για την καθοριστική βοήθειά τους στις ανάγκες του Συλλόγου μας .
Επίσης ευχαριστούμε την Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης , Πολιτισμού , Περιβάλλοντος Χαλκίδας Κα Λίλιαν Ζλακώνη και τους συνεργάτες της αφ’ ενός για τη δωρεάν παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου Παπαδημητρίου και αφ’ ετέρου για την άριστη και διαρκή συνεργασία μας .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος Η Γραμματέας
Ειρήνη Μερτζιάνη Αγγελική Κουτσαυλή