Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Σε μια οικογένεια πρέπει να υπάρχει σεβασμός του ενός προς τον άλλον και φυσικά τα παιδιά να δείχνουν αυτόν τον σεβασμό προς τους γονείς. Σε μια ομάδα, υπάρχει μια σειρά. Η διοίκηση αποφασίζει, ο προπονητής προπονεί, οι ποδοσφαιριστές παίζουν στο γήπεδο και οι φίλαθλοι παρακολουθούν και στηρίζουν με την παρουσία τους την ομάδα.
Συμβαίνει άραγε αυτό στον ΗΡΑΚΛΗ ή κάποιους τους ενοχλεί το ότι ένας Στούπας κι ένας Γκαλούφας με μερικούς ακόμη ανθρώπους , από το .....
πουθενά ανέβασαν τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ εκεί που όλοι τον ζηλεύουν;
Πολλές φορές στην προσπάθεια να μην χαλάσουμε το κλίμα, κρύβουμε κάτω από το χαλάκι κάποια προβλήματα τα οποία δείχνουν μικρά, αλλά όταν τα βάζεις κάτω από το χαλάκι μεγαλώνουν και γίνονται φίδια και σε δαγκώνουν.
Η διοίκηση κάνει την δουλειά της, αλλά δυστυχώς στην Εύβοια, δεν υπάρχουν και τα Μέσα εκείνα τα οποία λέγοντας αλήθειες θα είχαν βοηθήσει τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Οι άνθρωποι των ΜΜΕ ξέρουν πολλά αλλά δυστυχώς κράτησαν κλειστό το στόμα τους.
Έτσι, προπονητές που έπρεπε να είχαν φύγει νωρίτερα, έμειναν στον ΗΡΑΚΛΗ και η ζημιά μεγάλωνε.
Ποδοσφαιριστές που δεν ήθελαν τον ΗΡΑΚΛΗ στην Σούπερ Λίγκα, παρέμειναν στην ομάδα προφανώς για να κάνουν ζημιά.
Θυμόσαστε τι έγραφα; Θυμόσαστε το όλοι θέλουμε να κλέψουμε λίγη από την δόξα του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ;
Τώρα ήρθε η ωρα να συνεχίσουν την προσπάθεια, αυτοί που μόνοι τους την άρχισαν και έφεραν την ομάδα εδώ που είναι σήμερα.
Δυστυχώς για μια ακόμη φορά φαίνεται πως στις επιτυχίες είναι όλοι με τον ΗΡΑΚΛΗ, αλλά στα δύσκολα μένουν μόνοι τους οι ίδιοι και οι ίδιοι.
Το θέμα ξέρετε ποιό είναι; Αυτοί οι λίγοι είναι μάγκες και θα τα καταφέρουν και πάλι, έστω κι αν απομείνουν μόνοι τους.
Θα παρεξηγηθώ μ΄ αυτά που γράφω, αλλά δεν μ΄ ενοχλεί. Τα έγραφα πάντα και δικαιώθηκα. Να δούμε κι αυτούς που είχαν σηκώσει στα ουράνια τον ΗΡΑΚΛΗ, τι θα κάνουν τώρα.