Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΝΑΔΩΝ Β΄βάθμιας ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή το τέλος της σχολικής χρονιάς και εν όψει των Πανελλήνιων  Εξετάσεων  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:
Υλοποιώντας  το τεχνικό πρόγραμμα  του  Δ.Χαλκιδέων 2013  για συντηρήσεις επισκευές και με προσωπική επίβλεψη του Δημάρχου Χαλκιδέων   εκμεταλλευόμενοι   τις διακοπές  του ΠΑΣΧΑ γίνονται οικοδομικές παρεμβάσεις (ελαιοχρωματισμοί- επιχρίσματα- αλλαγές κουφωμάτων)  σε όσα σχολεία  έχουν επιλεγεί  για το ...
συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Με απόφαση του  Δ.Σ  του ΝΠΔΔ κάθε εξεταστικό κέντρο του Δήμου Χαλκιδέων χρηματοδοτήθηκε με  το ποσό των 1000,00 ευρώ  επιπροσθέτως  της κατανομής,  για την κάλυψη αποκλειστικά  των λειτουργικών  δαπανών των εξετάσεων.
Τα σχολεία που είχαν ανάγκες  αγοράς ή συντήρησης του τεχνολογικού τους  εξοπλισμού (fax- φωτοτυπικά  τηλ συσκευές κ.α)  τις πραγματοποίησαν.
   Σε συνεργασία με την Γεωτεχνική  υπηρεσία του Δήμου Χαλκιδέων,  και τον Αντιδήμαρχο κ. Πιτσούνη Α. πραγματοποιούνται  κηπουρικές και άλλες  παρεμβάσεις  σε όλα τα εξεταστικά κέντρα.
Όλα τα εξεταστικά κέντρα του Δήμου Χαλκιδέων είναι λοιπόν τεχνικά έτοιμα για την ομαλή διεξαγωγή της εξεταστικής διαδικασίας.
Τέλος ευχόμαστε  στους υποψηφίους καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΟΥΡΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ