Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Το νόημα και η σημασία των λέξεων

Τα έχουμε χάσει όλα στην εποχή μας. Δεν θυμόμαστε ούτε αυτό που μας έλεγαν οι παππούδες μας. Μας έλεγαν την υπογραφή σου και το πουλί σου να προσέχεις που το βάζεις. Το ξεχάσατε; 
Για έναν εκλεγμένο στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι ξεφτίλα να υπογράφει πως δεν έχει απαιτήσεις από την Δημοτική Αρχή αφού οι καιροί είναι δύσκολοι και και ο Δήμαρχος δεν φταίει σε τίποτα και άλλα τέτοια!!
Κανόνας είναι και στην τοπική αυτοδιοίκηση να πιέζεις, ακόμη κι όταν γίνονται κάποια έργα στην περιοχή και όχι να βάζεις την υπογραφή σου κάτω από ....
ένα κείμενο το οποίο δεν τιμά τους ¨ζωντανούς¨ ανθρώπους.
Με το ίδιο σκεπτικό θα απαντήσει αρνητικά  και η Περιφέρεια στο Δήμαρχο και η κυβέρνηση σε έργα που θα ζητήσει να γίνουν στο Δήμο.
Κύριοι, όταν ζητήσατε την ψήφο των συγχωριανών σας, δεν την ζητήσατε για να μπείτε σε κοτέτσι, αλλά για να ζητάτε συνεχώς έργα για τον τόπο σας.
Εγώ αν ήμουν στη θέση της αντιπολίτευσης αυτό το χαρτί θα το έκανα αφίσσα και θα το κυκλοφορούσα στα χωριά σας για να πάρουν το μήνυμα οι συγχωριανοί σας οι οποίοι θέλουν να μάθουν το γιατί δεν γίνονται έργα.
Για μένα η δημοτική αρχή, έκανε μεγάλο λάθος, κάτι που το συνηθίζει τελευταία.
Όσο για τους προσωπικούς λόγους που είχε ο καθένας και υπέγραψε, εγώ δεν τους ξέρω.
Οι συγχωριανοί σας ίσως κάτι ξέρουν.