Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΕΠΣΕ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΙΚΟ


 Πραγματοποιήθηκε χθες, 14 Ιουνίου 2013, συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Χαλκιδέων κ. Ζεμπίλη, του Αναπληρωτή Προέδρου της ΕΠΟ και Προέδρου της ΕΠΣ Εύβοιας κ. Παπακωνσταντίνου, του Προέδρου του ΑΟ Χαλκίς κ. Ταρνανά και συνεργατών τους, στο γραφείο του Δημάρχου.
Η συνάντηση αυτή ήταν μια πρωτοβουλία του Προέδρου της ΕΠΣ Εύβοιας, με σκοπό την συνένωση δυνάμεων για την καλή πορεία της ομάδας στην Γ' Εθνική, μετά ...

την άνοδό της, καθώς και την συνεργασία ώστε να δοθεί λύση στο γηπεδικό πρόβλημα που ταλανίζει την ιστορική ομάδα του Χαλκίδας.
Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα κι όλοι οι συμμετέχοντες τόνισαν την διάθεση και την επιθυμία να εργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση, με κοινή προσπάθεια, αλλά και να δοθεί λύση στο σημαντικό θέμα του γηπεδικού. Το ζήτημα αυτό είναι κομβικής σημασίας, επειδή η πρωτεύουσα του νομού μας, λόγω θέσης, κοντινής απόστασης με την Αθήνα, κλίματος κτλ. μπορεί και πρέπει να φιλοξενήσει σημαντικές διοργανώσεις, που μπορούν όμως να αναληφθούν μόνο αν υπάρχει επαρκής υποδομή εγκαταστάσεων.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου, από την πλευρά του, τόνισε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στα πλαίσια του θεσμικού του ρόλου, ώστε η ομάδα της Χαλκίδας να μπορεί να αγωνίζεται σε κατάλληλες συνθήκες για να συναγωνισθεί τους αντιπάλους της με ίσους όρους, αλλά κι ο νόμος μας να έχει την χαρά, πέρα από το τουρνουά των υποδομών και τον τελικό του κυπέλλου Ερασιτεχνών, να έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει κι άλλες, σημαντικότερες και μεγαλύτερης εμβέλειας διοργανώσεις.