Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Δεν συμφωνώ και θα το γράψω. Ξέρω πως θα παρεξηγηθώ, αλλά δεν με πειράζει. Διαβάζω και ακούω από φίλους της ομάδας του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να λένε πως θα πάψουν ν΄ ασχολούνται, θα πάψουν να πηγαίνουν στο γήπεδο και διάφορα τέτοια. Συγνώμη, αλλά τελικά όλοι αυτοί που διοίκησαν τελευταία τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, μας έκαναν μαλάκες;
Γιατί όλοι λέτε πως δεν έχετε ευθύνες;
Δεν έχετε ευθύνες που τους καλύπτατε;
Δεν έχετε ευθύνες που τους ξεβρακώναμε ....
και τους στηρίζατε;
Μεγάλες οι ευθύνες σας παιδιά, αλλά αυτά κάνει αυτός που αγαπάει την ομάδα του. Τους πιστέψατε και μαζί μ΄ εσάς πούλησαν και τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Τώρα δεν έχετε κανένα δικαίωμα να πουλήσετε εσεις αυτό που αγαπάτε. Έχετε υποχρέωση να στηρίξετε την ομάδα με νύχια και με δόντια.
Ξεβρακώστε τους εσείς. Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα.
Πριν ελάχιστα χρόνια ο κ. Ταρνανάς ανέλαβε την ομάδα. Έρριξε χρήμα και κάποιοι έφαγαν καλά, αλλά παρηγορήθηκε γιατί πήρε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στην Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Από εκεί και μετά, άρχισε το άδειασμα της τσέπης του Ταρνανά με τα γνωστά επακόλουθα και τους διάφορους που τον είχαν περικυκλώσει.
Την μιά τον αποκαλούσαν άμπαλο και την άλλη προεδράρα, αφου ¨τα μεγάλα μπαλκόνια¨ έδιναν μεροκάματο.
Ποιοί ήταν συνεχώς δίπλα του;
Ποιοί έτρωγαν και έπιναν μαζί του;
Ποιοί κουβαλούσαν τους προπονηταράδες φίλους τους;
Ποιοί πρότειναν ποδοσφαιριστές και έπαιρναν τα ποσοστά τους;
Λοιπόν, καθαρές κουβέντες. Αυτοί ήθελαν στο πουθενά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, γιατί μόνο στα χαμηλά θα μπορούσαν να σταθούν και να δηλώνουν Χαλκιδάρες.
Τα κατάφεραν όμως. Κατάφεραν να βγαίνουν και να λένε πως μόνο αυτοί απέμειναν για να σώσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Τον κακό τους τον καιρό. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν τους έχει ανάγκη. Αυτοί θέλουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γιατί διαφορετικά δεν θα υπάρχουν στο ποδόσφαιρο.
Μάγκες, λάθη κάνουμε όλοι.Κάνατε κι εσεις. Που πάτε όμως; Από που φεύγετε;
Εμένα με βρίσατε με συκοφαντήσατε και πολλά άλλα. Ούτε σας φοβάμαι, ούτε σας λυπάμαι, ούτε σας αγνοώ. Αγαπάτε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΈΤΕ. Θα είσθε κότες, αν τώρα φύγετε....
Θα είσθε κότες αν τους αφήσετε να κερδίσουν.
Υπάρχει λύση. Αν ο Ταρνανάς και ο Πίγγος αγαπούν την ομάδα και πιστεύω πως την αγαπούν, ας μείνουν και να είναι σίγουροι πως θα βοηθηθούν. Ας βάλει ο καθένας τους ότι χρήματα μπορεί. Ας ερθουν και όποιοι μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά και να μπούνε στην διοίκηση.
Ας μαζέψουν όλοι αυτοί μαζί 50.000 ευρώ. Φτάνουν και περισσεύουν αφού άλλα 150.000 ευρώ έχει προίκα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και απλά κάποιοι άχρηστοι δεν την ήθελαν, γιατί δεν θα είχαν θέση στην ομάδα.
Να τελειώνουμε τώρα λοιπόν και σε 2-3 χρόνια ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να πάει στα σαλόνια των επαγγελματικών κατηγοριών στηριζόμενους από τους φίλους του και όχι σε δήθεν παράγοντες.
Και κάτι τελευταίο. Δεν επιθυμώ και δεν θέλω κανέναν ρόλο στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Εγώ δεν είμαι ΧΑΛΚΙΔΑΡΑ.
Θέλω στο γήπεδο και το μυρμηγκάκι. Από τέτοια έχει ανάγκη ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Τέτοια μυρμηγκάκια μαζεύτηκαν και τελείωσαν τον ΠΕΡΑΜΑΪΚΟ στο παρελθόν. Δεν ήταν ούτε ένα ούτε δύο. Ήταν 10-13.000 χιλιάδες.
Ελάχιστοι ήθελαν τότε να πάρει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ το πρωτάθλημα. Προσπαθούσαν με κάθε τρόπο ν΄ ανακόψουν την πορεία του. Έβαζαν συνεχώς τρικλοποδιές. Είναι αλήθεια πως τότε υπήρχαν στον όμιλο κι άλλες ομάδες της Εύβοιας. Τότε όταν φτάσαμε στις τελευταίες αγωνιστικές και ξέραμε πως ή ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ή ο ΠΑΡΑΜΑΪΚΟΣ θα κέρδιζαν το πρωτάθλημα, τότε και οι φίλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και άλλων ομάδων στήριζαν ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. 
Μάγκες, όχι τώρα βήματα πίσω. Ψηλά το κεφάλι. Πάρτε την ομάδα στις πλάτες σας. Ζητήστε από τον Ταρνανά, τον Πίγγο και όποιον άλλον βάλει το χέρι στην τσέπη, να μπούνε στην διοίκηση. Να γίνει τώρα η αρχή.
Υπάρχει λύση πιστέψτε με. Υπαρχουν άνθρωποι οι οποίοι θα δουλέψουν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για να τον πάνε μπροστά, για να τον πάνε ψηλά. Δεν θα είναι εθελοντές. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θέλει σωτήρες και παρηγορήτρες.
Είναι κεφάλαιο ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θα το διαπιστώσουν όλοι.
Απευθύνομαι στα παιδιά που αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Ας συνεχίσουν να με βρίζουν, αλλά ας με ακούσουν έστω για μία φορά.
Μη σας κάνουν κότες. Αυτοί που πούλησαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι κότες και πρέπει να φύγουν τώρα από το κοτέτσι. ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.