Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Λύθηκε η συνεργασία του Μάριου Σέγκου με τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και ενώ η ΠΑΕ προχώρησε σε μια τυπική ανακοίνωση και με τα καλύτερα λόγια για τον Μάριο Σέγκο, κάποιοι κονδυλοφόροι για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, μας λένε πως ο Μάριος Σέγκος θα μιλήσει και πως αυτά που θα πει θα κάνουν αίσθηση.
Κύριοι, ο κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν ανοίγει το....
στόμα του όταν φεύγει από την ομάδα, αλλά όταν είναι σ΄ αυτή.
Ξεχνούν κάποιοι πως ο Σέγκος ζει στα Ψαχνά και έχει και επιχείρηση εκει; Ξεχνούν πως είναι επαγγελματίας και είχε συμβόλαιο και αμοιβή από τον ΗΡΑΚΛΗ;
Τι θέλουν δηλαδή να μας πούνε;
Εγώ είμαι βέβαιος πως ο Μάριος δεν θα κάνει τις δηλώσεις που όλοι περιμένουν και πως ο ίδιος το πολύ που θα κάνει είναι να ευχαριστήσει την διοίκηση για την συνεργασία και φυσικά όταν κρεμάσει τα παπούτσια του, θα βρει την θέση του στον ΗΡΑΚΛΗ.
Πάντως αν κάποιοι ξέρουν κάτι παραπάνω, ας βρούνε την δύναμη να το γράψουν κι ας μην περιμένουν τις δηλώσεις του Μάριου Σέγκου.
Είναι αυτό που ξαναγράψαμε. Ας μη θέλουν και την πίτα αφάγωτη και το σκυλί χορτάτο.
Να ευχηθώ στον Μάριο Σέγκο καλή επιτυχία για την συνέχεια, όποια απόφαση κι αν πάρει. 
Όσο για τον δημοσιογράφο ο οποίος για μια ακόμη φορά προσπάθησε να μας μειώσει, τον ευχαριστούμε, αλλά δεν δηλώσαμε ποτέ πως ήμαστε πρώτοι, μεγάλοι και διάφορα τέτοια.
Δεν γράψαμε εμείς ποτέ πως έπρεπε να κάνει έκτακτη εκπομπή για το θέμα του Σέγκου. Να είσαι καλά ανθρωπέ μου, αλλά άλλοι είναι αυτοί που απαιτούν βραβεύσεις και αυτοί οι οποίοι δηλώνουν πως τα ξέρουν όλα.
Περιμέναμε ν΄ ακούσουμε την άποψή σας για το θέμα ΗΡΑΚΛΗ-ΣΕΓΚΟΥ αλλά δεν ακούσαμε τίποτα. Καλό Καλοκαίρι σας ευχόμαστε και μακάρι κάποια στιγμή να καταλάβετε πως δεν πρέπει να λέτε για άλλους, αυτά που δεν θέλετε να λένε οι άλλοι για εσάς.