Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΠΑΣΟΚ Ν.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ

ΧΑΛΚΙΔΑ,5/8/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 02/08/2013 συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Εύβοιας με τη συμμετοχή και των Γραμματέων των Τοπικών Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ στους Καλλικρατικούς Δήμους του νομού καθώς και του Γραμματέα της ΝΕ Εύβοιας της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ.
Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον τόπο μας . Τα μέλη της Ν.Ε. αφουγκραζόμαστε τους αγώνες και την αγωνία του.....
κάθε συμπατριώτη μας και είμαστε έτοιμοι να σταθούμε ενεργά και δυναμικά κοντά τους πολίτες σε κάθε θέμα που αφορά κυρίως τον νομό της Εύβοιας.
Όσον αφορά , την έντονη φημολογία η οποία έχει ξεσπάσει με δημοσιεύματα περί υποβάθμισης των νοσοκομείων Καρύστου και Κύμης, ομόφωνα αποφασίστηκε ότι η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Εύβοιας θα σταθεί αρωγός στη προσπάθεια για αναβάθμιση γενικώς του συστήματος υγείας του νομού και εμπόδιο σε οποιαδήποτε μορφή υποβάθμισή του (Θα ακολουθήσει σχετική αναλυτική ανακοίνωση επί του θέματος).
Επίσης, πραγματοποιήθηκε μια αρχική συζήτηση για την Δημοτική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση του νομού, ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Αποφασίστηκε από αρχές Σεπτέμβρη να ξεκινήσουν συζητήσεις της ΝΕ με αυτοδιοικητικά στελέχη νομού που στόχο θα έχουν τόσο την καλύτερη προετοιμασία των εκλογών , όσο και την επιλογή εκείνης της πορείας που θα οδηγήσει στις καλύτερες δυνατές επιλογές για το καλό κάθε μικρής ή μεγάλης τοπικής κοινωνίας, του κάθε Δήμου ξεχωριστά , αλλά και την πρόοδο του νομού μας συνολικά, με οδηγό την βελτίωση της ζωής των κατοίκων της Εύβοιας , πἐρα και έξω από μικροπολιτικές , κομματικές ή προσωπικές φιλοδοξίες και σκοπιμότητες.
Τέλος αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μέσα στον Σεπτέμβρη , εκδήλωση ενόψει της 3ης Σεπτέμβρη , ιδρυτικής ημέρας του κινήματος .
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ Ν.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ