Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ - Α.Σ.ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η καλή εμφάνιση της ομάδας μας έως το 80΄δεν ήταν αρκετή για να δώσει την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου αφού η ομάδα του Ευβοϊκού με δύο γκολ στο 83΄και 91΄ του καλύτερου της παίχτη [Αντωνίου] πήρε την νίκη και τη πρόκριση .
Για να φτάσουμε όμως μέχρι το 83΄που ισοφάρισε η ομάδα του Ευβοϊκού θα πρέπει να σημειώσουμε το πολύ καλό παιχνίδι που έκανε η ομάδα μας με καλή κυκλοφορία που δημιουργούσε ευκαιρίες για γκολ με Βογιατζή 5΄ μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα δεν κατάφερε να σκοράρει, ο Μπαλόζι στο 13΄ δέχθηκε ωραία πάσα ύστερα από ωραία ομαδική ενέργεια της ομάδας αλλά το πλασάρισμα πού έκανε πήγε λίγο άουτ, στο 25΄από ωραία πάσα του Ζαούρη η .....
καρφωτή κεφαλιά του Βογιατζή βγήκε άουτ και στο 43΄ο Μπούρικας μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα καθυστέρησε και αντίπαλος αμυντικός έσωσε σίγουρο γκολ με την ομάδα μας να ζητάει πέναλτι στη συγκεκριμένη φάση αλλά ο πολύ καλός διαιτητής κ.Σέγκος που ήταν κοντά έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού χωρίς να κινδυνεύει καθόλου αλλά οι ευκαιρίες συνεχίζονταν να χάνονται με Βογιατζή 55΄,Μπαλόζι 60΄,Βασιλείου 64΄, και με ποιο χαρακτηριστική όμως την ευκαιρία του Κατσαρή στο 72΄όταν δέχθηκε ωραία πάσα από τον Μπούρικα αλλά κατάφερε τρία μέτρα εμπρός από την κενή εστία [με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα ] να βγάλει την μπάλα άουτ. Φτάσαμε όμως στο 78΄που ο Μπαλόζι έκανε το1-0 με ωραίο πλασέ. Η χαρά όμως του γκολ δεν κράτησε πολύ αφού ύστερα από 5΄από ένα επιπόλαιο φάουλ που έκανε η ομάδα μας στη εκτέλεση που έγινε ο Αντωνίου μόνος απέναντι από τον Αραβανή με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1.
Το γκολ πάγωσε την ομάδα μας και ξύπνησε τον Ευβοϊκό που ότι δεν είχε κάνει μέχρι το 83΄[ φυσιολογικό αφού η ομάδα ξεκίνησε προετοιμασία το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου],το έκανε στο τελευταίο δεκάλεπτο που με την δεύτερη φάση που δημιούργησε στο 91΄πάλι ο Αντωνίου με πλασέ έκανε το 1-2 μέσα σε πανηγυρισμούς.
Οπωσδήποτε αυτή η ήττα πρέπει να μας προβληματίσει όλους, ενόψει του νέου πρωταθλήματος που ξεκινάει σε δύο εβδομάδες και θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ ώστε η ομάδα μας να παρουσιάσει ακόμα καλύτερο πρόσωπο για να έρχονται και τα θετικά αποτελέσματα
Αυτό που πρέπει να τονιστεί δεν είναι οι απουσίες δύο βασικών παιχτών αλλά το ότι η ομάδα μας έπαιξε με εννέα βασικούς παίχτες με παιδιά της σχολής .

Άριστη η διαιτησία του κ. Σέγκου και των βοηθών κ.κ. Μιχελή και Χουλιαρα.

Α.Ε.Ληλαντίου
Αραβανής, Χατζηαντωνάκης, Αργύρης Ι., Βασιλείου, Μπούρικας, Τσαλιαγκός, Ντουλαβέρης, Βογιατζής ( 68΄Κατσαρής ),Ζαούρης, Μπαλόζι Κρ., Λάμπρου. 
Η ομάδα μας συγχαίρει την ομάδα του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου και της εύχεται καλή πορεία στο πρωτάθλημα.