Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Άποψή μου

Ποτέ δεν δημοσιοποίησα ότι έχει σχέση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ποτέ δεν θα το κάνω στο μέλλον. Είμαι κάθετος σε ότι έχει να κάνει με άκρα και έτσι θα παραμείνω
Τι συμβαίνει όμως εδώ στην Ελλάδα με αυτό το θέμα; Τους κάναμε ήρωες. Τους κάναμε μάγκες. Τους έχουμε ως προστάτες του Ελληνικού λαού και απέναντι από λαθρομετανάστες.
Γιατί κερδίζουν κόσμο συνεχώς;
Γιατί απλούστατα ο Έλληνας δεν θέλει αυτούς οι οποίοι θέλουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και με περισσότερα δικαιώματα από αυτά που ....
έχουν οι Έλληνες.
Λαϊκίστικο αυτό, αλλά αυτό είναι.
Τι κάνουν οι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;
Χτυπούν τους λαθρομετανάστες, μοιράζουν και 1 λίτρο λάδι και 10 κιλά πατάτες και κερδίζουν πόντους, την ώρα που τα πολιτικά κόμματα κατηγορούν το ένα το άλλο.
Οι Χρυσαυγίτες δεν έχουν καλούς τρόπους και δεν τα λένε με ωραίο τρόπο. Τα ίδια λέει ο Καμμένος και ο Τσίπρας, αλλά με άλλον τρόπο.
Οι Χρυσαυγίτες κάνουν μόνοι τους ότι κάνουν, ενώ ο Καμμένος προτρέπει τους πολίτες να λυντζάρουν έναν δήμαρχο και ο Τσίπρας βάζει μπροστά τα παιδιά για να ρίξουν την κυβέρνηση.
Ας μη γελιόμαστε. τροφή στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δίνουν όλοι αυτοί και θα το διαπιστώσουν όταν έρθει η ώρα. Ας αλλάξουν σύντομα γιατί μετά θα είναι αργά.