Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου

Σε κάθε οικογένεια, με την ευρύτερη έννοια υπάρχουν οι καλοσυνάτοι, υπάρχουν και οι κακεντρεχείς, υπάρχουν γενικώς και τα ζιζάνια. Έτσι και με την ομάδα του ΕΥΒΟΪΚΟΥ. Αυτή η ομάδα είχε χτυπήσει διάλυση και ελάχιστοι άνθρωποι όπως ο σημερινός πρόεδρος κ. Μπαρίτας, ο επίτιμος πρόεδρος κ. Αυγέρης, αλλά και ο Γενικός Αρχηγός κ. Νίκος Κούτρας μπήκαν μπροστά και κράτησαν ζωντανό τον Ευβοϊκό. Στην συνέχεια ήρθε και η επιστροφή του κ. Σαλεμή στην ομάδα. Ο κύριος Σαλεμής κατάλαβε πως έπρεπε να βοηθήσει τους ανθρώπους που ανέλαβαν την ομάδα, όπως κι αυτοί τον .....
είχαν βοηθήσει όταν είχε αναλάβει ο ίδιος την ομάδα μαζί με τον κ. Κώστα Κούτρα. Η ομάδα ξεκίνησε καλά και ίσως αυτό κάποιους τους ενοχλεί και άρχισαν τις βλακείες. Θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα και λένε διάφορα.
Κύριοι στον ΕΥΒΟΪΚΟ ο καθένας έχει τον δικό του ρόλο και όλοι μα όλοι κάνουν ότι καλύτερο μπορούν.
Ας μη γελιόμαστε. Η ζήλεια είναι κακό πράγμα. Θα πρέπει τα μέλη του ΔΣ να μη δίνουν σημασία στα όσα λέγονται.
Κι επειδή κάποιοι προσπαθούν να υποτιμήσουν τον ρόλο των άλλων ανθρώπων της διοίκησης σε σχέση με την παρουσία του κυρίου Σαλεμή, εμείς θα στείλουμε ένα μήνυμα.
Ο κύριος Σαλεμής ζήτησε να βοηθήσει και ανέλαβε έναν ρόλο τον οποίο ξέρει καλά και τον οποίο του τον ανέθεσε η διοίκηση. Ας μη ψάχνουν λοιπόν κάποιοι να βρούνε ευκαιρίες για να κάνουν κακό στην ομάδα.
Ο κ. Μπαρίτας, ο κ. Κούτρας, ο κ. Αυγέρης και τα αλλα μέλη του ΔΣ, ας κλείσουν τ΄ αυτιά τους κι ας συνεχίσουν την προσπάθεια.