Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ


 Η Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Ε. επιθυμεί να ενημερώσει τους συναδέλφους Διαιτητές ότι οι αγωνιστικές και γραπτές δοκιμασίες θα πραγματοποιηθούν, για τους Διαιτητές και Βοηθούς που δεν έχουν συμμετάσχει, με επιτυχία, στις αντίστοιχες δοκιμασίες της ΚΕΔ, στις 16 Σεπτεμβρίου 2013 - ημέρα Δευτέρα, στις 17:00, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδος.
Τα όρια θα είναι σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας και την ΚΕΔ κι οι συμμετέχοντες θα κληθούν να τρέξουν 12Χ150μ, σε 35'' το καθένα, με 50μ περπάτημα ανάμεσα τους, σε....

χρόνο 45''.
Οι γραπτές δοκιμασίες θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα (16/9/13), στις 18:30, στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας.
Η ύλη θα προέρχεται από τις ερωτήσεις που κοινοποίησε η ΚΕΔ (ερωτήσεις 200-400). Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να απαντήσουν σε 20 ερωτήσεις, με πολλαπλή επιλογής απάντησης.

Οι διαιτητές θα πρέπει:

- Να προσκομίσουν ιατρικές εξετάσεις (καρδιολόγος - οφθαλμίατρος). Για την συμμετοχή στις αγωνιστικές δοκιμασίες είναι απαραίτητη η προσκόμιση των εξετάσεων.

- Να καταθέσουν τα απαραίτητα έγγραφα και να τακτοποίησουν τις όποιες οφειλές τους, για συμμετοχή στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσία των μελών είναι υποχρεωτική.