Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Για όσους τυχαίνει να μην γνωρίζουν

Ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου είναι πρόεδρος της ΕΠΣΕ και αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και όχι ιδιοκτήτης γηπέδων. Έχει ακέραια την ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και φυσικά για την τήρηση κανόνων και κανονισμών.
Η κάθε ομάδα έχει υποχρέωση να δηλώσει κάποιο γήπεδο ως έδρα και ουδεμία σχέση έχει η ΕΠΣΕ με το θέμα αυτό.
Στον χώρο μέσα από την περίφραξη δεν μπαίνει όλος ο κόσμος.
Αυτά τα ορίζει ο κανονισμός και όχι ο κ.  Παπακωνσταντίνου.
Εκτός από τους ποδοσφαιριστές, διαιτητές, παρατηρητή, γιατρό, γενικό....
αρχηγό και ένα-δυο  ακόμη άτομα απο κάθε ομάδα και τους φωτορεπόρτερ, κανείς άλλος δεν έχει δικαίωμα να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο.
Φανταστείτε τι θα γινόταν, αν την ευθύνη την είχε ο δήμος ή η ομάδα.
Κύριοι η αλήθεια πονάει, αλλά δεν φταίει ο Παπακωνσταντίνου επειδή οι Δήμοι και οι Νομαρχίες όταν έφτιαχναν γήπεδα, δεν κατασκεύασαν και δημοσιογραφικά..
Και κάτι ακόμη. Ο κ. Παπακωνσταντίνου έγινε στόχος επειδή απλά δεν είναι μικροπαράγοντας του αθλητισμού, αλλά στην κορυφή των παραγόντων του ποδοσφαίρου.
Επειδή κάποιοι δεν γνωρίζουν τους κανόνες διεξαγωγής των αγώνων ποδοσφαίρου, καλά θα κάνουν να τους διαβάσουν και μετά να κάνουν επιθέσεις στους παράγοντες.
Είναι πάντως θλιβερό οι ραδιοφωνατζήδες που καλύπτουν το αθλητικό ρεπορτάζ να μην αντιδρούν όταν κάποιοι οι οποίοι δεν έχουν σχέση με το θέμα γράφουν διάφορα εναντίον του κυρίου Παπακωνσταντίνου, επειδή ανέλαβαν να ¨καθαρίσουν¨ για λογαριασμό των ραδιοφωνικών σταθμών!!
Όταν αυτά δεν τα καταδικάζουν, πως είναι δυνατόν ο κ. Παπακωνσταντίνου να κάνει κάποια προσπάθεια ώστε να βρεθεί σύντομα λύση.
Πληροφορίες μας λένε πως είναι ενοχλημένος απο τα ανυπόστατα και ψευδή δημοσιεύματα τα οποία έφτασαν να λένε πως δεν έδωσε άδεια στους ραδιοφωνικούς σταθμούς!!!!
Μαθαίνουμε λοιπόν πως θα προχωρήσει στην ανάκληση των αδειών τις οποίες η ΕΠΣΕ παραχώρησε, για να δούμε τι θα πούνε στην συνέχεια.