Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Δημήτρης Θεοφίλου: ο καλύτερος τερματοφύλακας στο ποδόσφαιρο σάλας

Ο Δημήτρης Θοεφίλου κατάγεται μητρός τε και πατρός τε από τους Ανδρονιάνους. Είναι γιός του Γιάννη Δ. Φεοφίλου και της Ζωής Γ. Τσομάκα.

Η ψηφοφορία τον ανέδειξε καθαρό νικητή, ενώ όπως θα δείτε και παρακάτω την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν οι 3 διεθνείς μας τερματοφύλακες. Στην 4η θέση ισοβαθμούν οι δύο πρωτοεμφανιζόμενοι νεαροί τερματοφύλακες του Δούκα και της Ολυμπιάδας, μία σημαντική διάκριση που τους επιβραβεύει για τη φετινή τους προσπάθεια και αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.
Την εξάδα κλείνει ο πολύπειρος Κώστας Παππάς, ο οποίος ....
έκανε μία πάρα πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα της ΑΕΚ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και τα ονόματα της ψηφοφορίας:

1. Θεοφίλου (93 ψήφοι)
2. Αχής (69 ψήφοι)
3. Στόλης (54 ψήφοι)
4. Ζυγουράκης - Βασιλόπουλος (25 ψήφοι)
6. Κώστας Παππάς (13 ψήφοι)
7. Κορακάκης (5 ψήφοι)
8. Μερκούρης (2 ψήφοι)
9. Τριανταφυλλόπουλος (1 ψήφο)
Πολύ χαρούμενος ο Δημήτρης Θεοφίλου για την πολύ σημαντική αυτή διάκριση και αφού ευχαρίστησε και συνεχάρει το futsalhellas.com, δήλωσε τα εξής:

"Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους. Το βραβείο αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία για μένα, καθώς είναι ένα αποτέλεσμα ψηφοφορίας μεταξύ ανθρώπων που συμμετέχουν ενεργά στο χώρο. Φυσικά πίσω από αυτή την επιτυχία κρύβονται πολλοί άνθρωποι, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω.
Πρώτους και καλύτερους τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου, που όλη τη χρονιά δουλέψαμε μαζί για να καταφέρουμε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρώην προπονητή μου Απόστολο Μπελτσίδη, που σχεδόν 15 χρόνια που συνεργαστήκαμε ήταν πάντα δίπλα μου σαν προπονητής και σαν άνθρωπος και πάντα προσπαθούσε να βελτιώσει κάθε αδυναμία μου αγωνιστική και όχι μόνο. Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου που μέχρι τα 20 μου χρόνια έχει σπαταλήσει άπειρο χρόνο για να με πηγαινοφέρνει στις προπονήσεις από 8 χρονών, στερώντας από την οικογένεια μας πάρα πολλά απογεύματα και Σαββατοκύριακα.

Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω σε δύο τερματοφύλακες τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω πολύ, τον Χρήστο Αχή και τον Δημήτρη Κροντήρη. Ο Χρήστος όχι μόνο φέτος που ήμασταν συμπαίχτες αλλά και παλαιότερα στην Εθνική με έχει βοηθήσει πάρα πολύ να βελτιωθώ, αφού είναι δουλευταράς και ψάχνει σε κάθε προπόνηση να δουλέψει όσο πιο πολύ γίνεται. Είναι σπουδαίος φίλος και τερματοφύλακας. Όσο για τον Δημήτρη είναι από τους πρώτους που προσπάθησαν να μου μάθουν τα μυστικά και τις τεχνικές του τερματοφύλακα στη Σάλα. Είναι και αυτός σπουδαίος τερματοφύλακας, αλλά οι συχνοί τραυματισμοί στο γόνατο δεν του επέτρεψαν να βγάλει στο ακέραιο το πλούσιο ταλέντο του.
"
Πηγή: futsalhellas.com