Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της δράσης που αφορούσε δεντροφύτευση ελαιόδεντρων στο προαύλιο του σχολείου μας.
Ειδικότερα το κατάστημα αγροτικών προϊόντων ΄ΒΑΡΝΑΒΑΣ΄στα Ψαχνά για την διάθεση - χορηγία των ελαιόδεντρων, τον γεωπόνο κ. Βάκη για την παρουσία του και την ομιλία του στην εκδήλωση, τον Δντή του Σχολείου μας κ. Γεράση για την ανταπόκριση του ...

Συλλόγου Διδασκόντων στην πραγματοποίηση της δράσης καθώς και τους λιγοστούς γονείς που παρευρέθησαν στην εκδήλωσή μας αυτή.
Επίσης τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για την παρουσία τους και την προβολή της  δενδροφύτευσης καθώς και για τα θετικά τους σχόλια για αυτή μας την δραστηριότητα,
Υ.Σ. για αυτούς που μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούν να ΄΄ υ πάρχουν΄΄ κατακρίνοντας την δεντροφύτευση ελαιόδεντρων με το πρόσχημα των ενδεχομένων αλλεργιών, απαντούμε ότι στο σχολείο μας υπάρχουν ήδη τέσσερα ελαιόδεντρα δεκαετίας και τρία πεύκα ιδίου χρόνου στο προαύλιο για τα οποία ποτέ και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε.
Μάλλον οι ίδιοι έχουν αλλεργία ...με το Σύλλογο και την δραστηριότητά του...Εις το επανειδήν 

 
   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
    Στ. ΣΤΑΘΑΡΑΣ