Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Γραφείο τύπου)


Ισοπαλία στο τελευταίο λεπτό για τον Α.Ο. Χαλκίς

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, ο Α.Ο. Χαλκίς ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 απέναντι στα Λευκάδια Νάουσας.
Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού όπου οι δυνατές μονομαχίες μεταξύ των 2 ομάδων ήταν αρκετές, ο Α.Ο. Χαλκίς ήταν ελαφρώς καλύτερος από τον αντίπαλο του, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει στις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε μπροστά....

από την εστία των φιλουξενούμενων.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο προπονητής μας Παναγιώτης Τοκπασίδης επιχείρησε να αλλάξει την επιθετική εικόνα της ομάδας και αντικατέστησε τον Αμυντικό χαφ Ναουμίδη βάζοντας στην θέση του τον Κωνσταντάγκα.
Στο 62', τα Λευκάδια Νάουσας κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ. Ο τερματοφύλακας μας, Σουτζόγλου κατάφερε να αποκρούσει το πολύ δυνατό σουτ μετά από εκτέλεση φάουλ των φιλουξενούμενων, αλλά σε αυτήν του την προσπάθεια τραυματίστηκε και έτσι αμέσως μετά την απόκρουση, ο Ζαρογιάννης έσπρωξε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 65' ο Σουντόγλου αντικαταστάθηκε αναγκαστικά από τον Ντουμάνη, αφού διαπιστώθηκε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει στο παιχνίδι. Ταυτόχρονα, ο προπονητής μας αντικατέστησε τον Qafa και την θέση του στο γήπεδο πήρε ο Βαλκάνος, με σκοπό να αυξηθεί η πίεση στην πλευρά των φιλοξενούμενων.
Στο 74' ο Κωνσταντάγκας αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και έτσι ο Α.Ο. Χαλκίς αναγκάστηκε να αγωνιστεί για τα τελευταία 16' με 10 παίχτες.
Από αυτό το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι υποχώρησαν στο δικό τους μισό του γηπέδου ενώ ο Α.Ο. Χαλκίς πίεζε ψηλά και απειλούσε όλο και περιοσσότερο για την ισοφάριση.
Στο τέλος, η επιμονή του Α.Ο. Χαλκίς ανταμείφθηκε αφού κατάφερε να κερδίσει πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Ο εκτελεστής του πέναλτι ήταν ο Ευσταθίου, ο οποίος ευστόχησε και έτσι έδωσε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή 1 βαθμό στην ομάδα μας.