Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΣΟΚ-Ν.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας, Μπάμπης Καραβάς, με αφορμή τα σημερινά γεγονότα στο Διοικητήριο Εύβοιας , εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας και το ΠΑΣΟΚ γενικότερα , ήταν, είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό των εργαζομένων , υποστηρίζοντας κάθε δίκαιο αγώνα που αφορά την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων τους.
Συγκεκριμένα η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας αγωνίζεται διαχρονικά ενάντια στην αποβιομηχάνιση που συντελείται στο νομό μας τις τελευταίες 3 δεκαετίες και στηρίζει τους ....
αγώνες των εργαζομένων ενάντια στην ασυδοσία των εργοδοτών.
Σαφώς και σεβόμαστε το θεσμό της Δικαιοσύνης και τις αποφάσεις της . Σαφέστατα κατανοούμε τα προβλήματα που δημιούργησε η κατάληψη του Διοικητηρίου, τις τελευταίες εβδομάδες, στους πολίτες του Νομού μας .
Ευχόμαστε όμως , όπως γρήγορα λειτούργησε η Δικαιοσύνη στο θέμα της λήξης της κατάληψης , να λειτουργήσει το ίδιο γρήγορα στο δίκαιο θέμα της αποκατάστασης των δικαιωμάτων των εργαζομένων που βρίσκονται μήνες τώρα σε εργασιακή ομηρία.
Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας θα είναι πάντα παρούσα σε δίκαιους αγώνες και διεκδικήσεις . Σε αγώνες και διεκδικήσεις όμως που γίνονται με την κοινωνία , για την κοινωνία και τελικά θα είναι προς όφελος όλου του κοινωνικού ιστού.


Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣ