Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Απάντηση

Πήρα ένα μήνυμα από τον προπονητή κ. Κώστα Σταματίου πριν λίγο, αλλά δεν ξέρω αν θέλει να δημοσιευθεί ή απλά έβαλε το θέμα για να δώσω εξηγήσεις. Κύριε Σταματίου θα σας παρακαλέσω αν θέλετε την δημοσίευση του μηνύματος, να με ενημερώσετε.
Το μήνυμα απευθυνόταν σε μένα και μεταξύ άλλων ο κ. Σταματίου μου ζητά να γράφω ονόματα και να μην προσπαθώ να ρίχνω στάχτη στα μάτια..
Αγαπητέ κύριε Σταματίου, όλοι γνωρίζουν και όλοι ξέρουν το.....
τι έλεγαν κάποιοι και τι πέτυχαν.
Δυστυχώς τ΄ αποτελέσματα δεν τους δικαίωσαν. 
Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ υπάρχει οικονομική στενότητα και φυσικά για το ότι η ομάδα δεν πάει καλά δεν ευθύνονται οι ποδοσφαιριστές ή μόνο οι ποδοσφαιριστές.
Όταν γράφω κάτι για τους παράγοντες, δεν είναι ανάγκη να γράφω τα ονόματά  τους. Αν προκληθώ φυσικά και θα τα γράψω, αλλά αν κάτι απ΄ αυτά που γράφω δεν ήταν αλήθεια θα είχαν αντιδράσει να είσθε σίγουρος.
Κύριε Σταματίου ανέλαβαν τις τύχες της ομάδας άνθρωποι που ήθελαν να είναι στο ΔΣ  και κανείς δεν τους έβαλε με το ζόρι.  Είναι όλοι τους ΧΑΛΚΙΔΑΡΕΣ και όλοι τους ξέρουν το ποδόσφαιρο καλύτερα από εμένα σίγουρα, αλλά και καλύτερα από εσάς αφού είναι αυτοί που δήλωναν στα ραδιόφωνα πως στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τα προηγούμενα χρόνια κάτι δεν γινόταν καλά και αυτοί θα το διόρθωναν.
Κύριε Σταματίου, τώρα δεν τους ακούω. Τώρα σιωπή.
Τα συμπεράσματα θα τα βγάλουν οι αναγνώστες.