Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Δήμος Κύμης Αλιβερίου

Πάλι τα ίδια και τα ίδια. Κύριοι δεν μ΄ απασχολεί το τι λέει και ποιόν στηρίζει κάθε δημοσιογράφος. Ας κάνει ο καθένας αυτό που τον συμφέρει κι αυτό που τον βολεύει. Δεν έχω κανένα σχόλιο για δημοσιογράφους και για τα λεγόμενά τους, γιατί δεν πιστεύω πως μπορούμε να επηρεάσουμε τους Δημότες αυτού του Δήμου επειδή λέμε ή σχολιάζουμε κάτι.
Στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου πολλοί Δημότες έχουν πέσει στην παγίδα του ρουσφετιού και των υποσχέσεων.
Αυτοί οι Δημότες δεν θα πεισθούν επειδή δημοσιογράφος αποκαλεί Δημαρχούκο τον κ.  Θωμά, ούτε γιατί το Δασαρχείο θα βγάλει αποφάσεις και ....
θα κλείσει το δρόμο στον κ.  Θωμά.
Λυπάμαι που το γράφω, αλλά αν οι δημοσιογράφοι και οι αντίπαλοι του κυρίου Θωμά ήθελαν ν΄ αποδείξουν πως κάτι κάνουν, θα είχαν πετύχει με παρεμβάσεις τους να εκδικασθούν κάποια στιγμή υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και χρόνια, αλλά και να ελεγθούν όλες αυτές οι υποθέσεις που πήραν στην αρχή την δικαστική οδό και στην συνέχεια κατέληξαν σε συμβιβασμούς και όλα καλά.
Ας αφήσουμε λοιπόν τα παιχνιδάκια. Αυτά είναι αστεία για τον κ.  Θωμά.
Όσο για την δική μας θέση, δεν αλλάζει με τίποτα. Έχουμε τον τρόπο και την εμπειρία να ¨κάνουμε τον προεκλογικό μας αγώνα¨ χωρίς να είμαστε υποψήφιοι και χωρίς να περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι υποψήφιοι.
Οι αντίπαλοι του κ.  Θωμά, κάνουν τις δικές τους επιλογές σε πρόσωπα και επιλογές, σε συνεργάτες και επικοινωνιολόγους. Εμείς δεν έχουμε χρόνο και δεν μπορούμε ν΄ αναλάβουμε κανέναν, γιατί δεν έχουμε και ικανότητες. 
Εμείς θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τους Δημότες Κύμης - Αλιβερίου και να τους εξηγήσουμε γιατί δεν πρέπει να στηρίξουν την σημερινή Δημοτική Αρχή. Η επανεκλογή του κυρίου Θωμά θα είναι και δική μας ήττα και θα το παραδεχθούμε. Αν τα καταφέρει θα τον συγχαρούμε.
Αυτά για τον αναγνώστη ο οποίος μας λέει πως οι αντίπαλοι του κ.  Θωμά, έχουν επιλέξει τους επικοινωνιολόγους τους. Αγαπητέ αναγνώστη, δεν μας απασχολεί το θέμα. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα.