Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Είναι αλήθεια πως η ομάδα της Χαλκίδας ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις το πρωτάθλημα. Μαζεύτηκαν κάποιοι άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές φιλοσοφίες για το ποδόσφαιρο και αποφάσισαν να διοικήσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Δεν φτάνει που η φιλοσοφία του ενός δεν ταιριάζει με τους άλλους, υπάρχει και οικονομική δυσπραγία. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ξεκίνησε να κάνει μεταγραφές και τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, αφού .....
ψάχναμε για τζάμπα ή φθηνές μεταγραφές και μάλιστα οι αρμόδιοι έλεγαν στους ποδοσφαιριστές πως είναι τιμή να φορέσουν την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Πάλι καλά δηλαδή που δεν τους ζητούσαν να πληρώνουν κι από πάνω. Ξέχασαν τα δικά τους φαίνεται. Ξέχασαν πως αυτοί ζητούσαν χρήματα για να είναι προπονητές στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ή ζητούσαν να τους βρει δουλειά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για να παίξουν ποδόσφαιρο;
Τέλος πάντων. Η ομάδα δεν έκανε ούτε την προετοιμασία που έπρεπε να κάνει και οι διοικούντες δεν μπόρεσαν να βρούνε κάποιους χορηγούς για να πάει σε προετοιμασία η ομάδα.
Λοιπόν αυτή η ομάδα όπως είναι σήμερα μπορεί και θα παραμείνει στην κατηγορία. Με μία προϋπόθεση. Να σταματήσουν κάποιοι να παριστάνουν τον προπονητή και να θέλουν να έχουν λόγο, στο ποιοί θα παίζουν και ποιοί όχι. Προσωπικά καταλαβαίνω καλά τι θέλουν να πετύχουν, αλλά πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι στην διοίκηση οι οποίοι και δεν θα επιτρέψουν τέτοιες καταστάσεις.
Αυτοί που πραγματικά αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και δεν θα πέσουν στην παγίδα αυτών που θέλουν να παριστάνουν τους προπονητές ή να φέρουν στην ομάδα τον προπονητή που από την αρχή ήθελαν, αλλά δεν τους βγήκε.
Ας αγκαλιάσουν την ομάδα κι ας φροντίσουν ώστε να υπάρχουν τα απαραίτητα. Αυτή είναι η υποχρέωση των διοικούντων.
Και κάτι τελευταίο. Δεν είναι δυνατόν την ημέρα που η ομάδα παίζει στην έδρα της, να παίζουν οι ομάδες υποδομών του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην ΑΘΗΝΑ και 50-100 άτομα να απουσιάζουν από το γήπεδο που παίζει η ομάδα. Αν δεν υπάρχει η μεγάλη ομάδα δεν έχουν μέλλον και οι μικροί. Αυτό κύριοι βάλτε το καλα στο μυαλό σας.