Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΣΕ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013, στα γραφεία της ΕΠΣ Εύβοιας, η καθιερωμένη συγκέντρωση των αξιολογημένων διαιτητών κι αυτών που αγωνίζονται στην Α1, παρουσία του Αναπληρωτή Προέδρου της ΕΠΟ και Προέδρου της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου, του Α' Αντιπρόεδρου και Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Ψαθά, καθώς και των μελών της ....
Επιτροπής Διαιτησίας κ. Καρατζά και κ. Μαργαρίτη.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Ένωσης αναφέρθηκε στην μέγιστη προσοχή που πρέπει να επιδεικνύουν οι διαιτητές στους αγώνες που διευθύνουν, τόσο στην αρχή, που είναι αυξημένη η δυσκολία των πρωταθλημάτων, όσο και στην εξέλιξή τους που ο συναγωνισμός κορυφώνεται. Στην συνέχεια ζήτησε μεγάλη προσοχή και πιστή τήρηση του κανονισμού αναφορικά με τους προπονητές, τονίζοντας ότι όποιος δεν πληροί τις προϋποθέσεις δεν θα μπορεί να εκτελεί χρέη και να δίνει οδηγίες.  Ακόμη, ζήτησε την συνεργασία όλων των αξιωματούχων ενός αγώνα, ώστε είτε να αποφεύγονται, είτε να τιμωρούνται όλες οι παραβατικές συμπεριφορές. Επεσήμανε ότι η ισονομία ήταν και παραμένει προτεραιότητα για την Διοίκηση της Ένωσης και για τον ίδιο προσωπικά.
Κατόπιν τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κι αφού ευχαρίστησε τους διαιτητές για την περυσινή συνεργασία τους, αλλά και για το φετινό ξεκίνημα, τόνισε, με την σειρά του, την συγκέντρωση που θα πρέπει να δείχνουν στους αγώνες, την εφαρμογή των κανόνων, ισομερώς προς όλους, καθώς και την δουλειά που χρειάζεται να γίνεται όλη την εβδομάδα, με προπονήσεις, μελέτη και παρακολούθηση των επιμορφωτικών συγκεντρώσεων.
Εν συνέχεια, το μέλος της Επιτροπής κ. Καρατζάς αναφέρθηκε σε διαδικαστικά θέματα, ώστε να επιτυγχάνεται η εύρυθμη λειτουργία σε όλα τα επίπεδα.
Τέλος, ακολούθησε διαλογική συζήτηση, με έκφραση απόψεων από τους παρευρισκόμενους διαιτητές και καθορισμό προτεραιοτήτων και σκοπών, ώστε να οδηγηθούμε σε μια επιτυχημένη χρονιά.