Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΚΥΜΗΣ- ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 80 - 62

Επιβλητική νίκη!

Επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης απέναντι στον ΑΟ Πεύκης για την τρίτη αγωνιστική της Γ΄Εθνικής, με συνέπεια να πάρει την νίκη με σκορ 80-62. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Κύμης έφτασε τις τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και εδραιώθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η ατμόσφαιρα στο κλειστό γήπεδο .....

Κύμης «Νίκος Μαρίνος» ήταν πολύ ζεστή από την αρχή της αναμέτρησης, καθώς η κερκίδα ήταν

κατάμεστη και οι φίλαθλοι έδιναν …παλμό στους παίκτες. Αυτό έδωσε ώθηση στον Γυμναστικό ώστε να ξεκινήσει πολύ δυνατά το ματς, να επιβάλλει τον ρυθμό του σε άμυνα και επίθεση και να προηγηθεί στο 1ο δεκάλεπτο με 22-13. Με την έναρξη του 2ου δεκαλέπτου οι παίκτες του κόουτς Μπρατσιάκου συνέχισαν να πιέζουν ασφυκτικά  τους αντιπάλους τους, οι οποίοι «μάτωναν» για να πετύχουν καλάθι, με το σκορ να διαμορφώνεται γρήγορα σε 32-13! 
Στο τελευταίο όμως πεντάλεπτο του ημιχρόνου έπεσε ο …γενικός του Γυμναστικού, που δέχτηκε ένα σερί 0-13, στο οποίο έβαλε τέλος ένα τρίποντο του Παπαντωνίου. 
Το ημίχρονο έκλεισε με 37-31, ένα σκορ που δεν αντικατόπτριζε την εικόνα του παιχνιδιού, αλλά που έδινε σίγουρα ελπίδες στους φιλοξενουμένους. Αυτές τις ελπίδες φρόντισαν να διαψεύσουν στο 3ο δεκάλεπτο οι παίκτες της Κύμης, οι οποίοι αφού πρώτα έσφιξαν ξανά της άμυνα τους, στην συνέχεια κατάφεραν να βρουν επιθετικές λύσεις. Η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 20 πόντους, με τον Γυμναστικό να φροντίζει απλά να την συντηρήσει άνετα στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.Όπως προαναφέραμε, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης έφτασε τις 3 νίκες, έχοντας το απόλυτο και φιγουράρει στην 1η θέση της βαθμολογίας. Πλέον, όλοι έχουν καταλάβει ότι η ομάδα μας είναι ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την άνοδο, κάτι όμως που πρέπει να επιβεβαιώνει με τις εμφανίσεις της σε κάθε αγωνιστική. Το επόμενο βήμα προς αυτόν τον στόχο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στην πολύ δύσκολη έδρα του Περάματος, όπου ο ΓΣ Κύμης θα δώσει μια ακόμη μάχη για την νίκη. Περιμένουμε τους φίλους της ομάδας να βρεθούν για μια ακόμη φορά δίπλα της και να την στηρίξουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν!

Οι πόντοι των δύο ομάδων:
Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης: Σέττος 7, Παπαντωνίου 21, Κατράνας 9, Τσιριμώκος 3, Δήμος 4, Σιαμανδούρας 15, Καραμπάτσος 10, Γεωργιάδης 4, Ιωάννου 4, Αγγελής 3, Μπολάνος, Ράπτης
 

ΑΟ Πεύκης: Τζωρτζόπουλος 4, Κυριαζόπουλος 2, Σβερκούνος 16, Κορκοσούρας 5, Βούζας 5, Γραμμάτικας 4, Κεράτσας 10, Μπαρμπάρης 1, Γεωργοπαπαδάκος 12. Γιάννης 2. Ιωαννίδης 1, Γριμπαδιώτης