Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Α.Ε.Λ. – A.O.AΛΑΤΣΑΤΩΝ 1- 2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Συνέχεια στα ανεπιτυχή αποτελέσματα έδωσε η ομάδα μας αφού κατάφερε για ακόμα μία φορά να χάσει  ένα παιχνίδι που  στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα  είχε την υπεροχή.
Συγκεκριμένα παρόλο που η ομάδα των Αλατσάτων προηγήθηκε γρήγορα στο 2΄ με τον Γιαννουκάκο η συνέχεια ήταν για την ομάδα μας με υπεροχή και καλή κυκλοφορία  δημιουργώντας φάσεις για γκολ με Μικράκη 15΄, και....
Ζαούρη στο 25΄που σε ωραίο συνδυασμό της ομάδας μας βρέθηκε τελικός αποδέκτης και μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αντί να πλασάρει προσπάθησε να τον περάσει   χωρίς επιτυχία αφού ο Κομποθανάσης έσωσε σίγουρο γκολ.
Στο 34΄με ωραία προσπάθεια ο Μπαλόζι έφερε το παιχνίδι στα ίσα με ωραίο σουτ.
Η  συνέχεια ήταν ίδια η ομάδα μας πίεζε με την ομάδα των Αλατσάτων να είναι σε παθητικό ρόλο αλλά και επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της, και σε μία από αυτές κέρδισε πέναλτι στο 77΄ με  την εκτέλεση  του να αναλαμβάνει  ο Νάτσης σημειώνοντας το δεύτερο γκολ για την ομάδα του.
Στο 80΄η ομάδα μας ζήτησε πέναλτι αλλά ο διαιτητής του αγώνα είχε  διαφορετική άποψη, με τον αγώνα να συνεχίζεται να προσπαθούμε να βάλουμε κάποιο γκολ για να ισοφαρίσουμε χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Ήττα λοιπόν για την ομάδα μας με τον προβληματισμό μεγάλο για την συνέχεια του πρωταθλήματος αφού η ελλιπή προετοιμασία της ομάδας κατά την διάρκεια της εβδομάδος για τον κάθε αγώνα φαίνεται ότι δεν είναι καλή με αποτέλεσμα η μία ήττα να είναι συνέχεια της άλλης.
Το σίγουρο είναι ότι οι αθλητές της ομάδας μας προσπαθούν για το καλύτερο και με δουλειά και υπομονή θα έρθουν και οι νίκες.

Καλή η  διαιτησία των κ.κ. Γκρινιάρη, Μητρολιού και Νικολάου.

Α.Ε. Ληλαντίου
 Αραβανής, Κέντρος ( 81΄Αργύρης Ιω.), Μικράκης , Λάμπρου, Βασιλείου ( 86΄Αργύρης Γ.), Μπούρικας, Τσαλιαγκός, Ζαούρης , Ντουλαβέρης, Βογιατζής (74΄Χατζηαντωνάκης ), Μπαλόζι Κρ..

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει εκτός έδρας  στην Κάρυστο με το Μαρμάρι  την Κυριακή 24/11  και ώρα 15.00.
Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της ομάδας και της σχολής και στην ιστοσελίδα μας  http://aelilantiou.gr.