Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Νοσταλγων συνέχεια

Είναι αλήθεια πως ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣΕ, έχει γίνει στόχος των νοσταλγών του παρελθόντος στο ποδόσφαιρο και έχουν πέσει επάνω του με νύχια και με δόντια, για να τον κατασπαράξουν.
Δεν μπορούν όμως να βγούνε και να τον πολεμήσουν φανερά και επιτρέψτε μου να γράψω πως λειτουργούν πούστικα.
Δεν τους υπολογίζει κανείς και το διαπιστώνουμε καθημερινά.
Δεν υπάρχουν πουθενά οι άνθρωποι. Όλοι ΄΄εχουν ως συνοδό.....
ένα ¨τέως¨ και μ'  αυτό θα μείνουν.
Χρησιμοποιούν ξέμπαρκους παράγοντες, ώστε να δημιουργούν αναστάτωση και προβλήματα, ώστε να γκρεμίσουν τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου από την θέση του προέδρου της ΕΠΣΕ, ώστε να φύγει και από την ΕΠΟ!!
Δεν αναφέρομαι στον αρχινοσταλγό, αλλά στα φερέφωνά του στην Εύβοια.
Και τι δεν έχουν κάνει. Ακόμη και την προσωπική του ζωή έχουν ανακατέψει οι αθεόφοβοι.
Φυσικά ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν απαντά όπως θα τους άξιζε, αφού μερικοί είναι τόσο ανεγκέφαλοι που παριστάνουν και το φίλο του!!!!
Είμαι βέβαιος πως οι παράγοντες της Εύβοιας, όταν έρθει η ώρα των εκλογών στην ΕΠΣΕ, θα δώσουν την απάντηση στους νοσταλγούς του παρελθόντος. Υπάρχει όμως ένα αλλά. Αυτοί οι τύποι ούτε καν δικαίωμα να είναι υποψήφιοι δεν έχουν, αλλά και όσοι έχουν δεν θα τολμήσουν να βάλουν το ονοματάκι τους στο ψηφοδέλτιο, γιατί ξέρουν τι τους περιμένει.
Φερεφωνάκια, βγείτε και δηλώστε τώρα, αν έχετε την δύναμη, τις προθέσεις σας για ν΄ αρχίσει το πάρτι.
Ειλικρινά θα ήταν υπέροχο να ακουσθούν τα ονόματα των νοσταλγών του παρελθόντος στο ποδόσφαιρο, για να πέσει και το ανάλογο κράξιμο.