Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο εξέφρασαν τις ευχές τους για την λίαν προσεχή ανάληψη των καθηκόντων σαν Διοικητή του Γ.Ν.Ν. Λειβαδιάς.Η ουσιαστική και οχι τυπική άσκηση τού νέου μου έργου στον ευαίσθητο χώρο της δημόσιας υγείας,στόν οποίο θα πορευθώ τηρώντας όπως πάντα στο ακέραιο την αποτελεσματικότητα αλλά και την.....
εντιμότητα στην διαχείριση του δημόσιου χρήματος,δεν μου επιτρέπει να ειμαι εκ νέου υποψήφιος στίς προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.
Με αφορμή λοιπόν αυτό και μόνο το γεγονός,θα ήθελα να μου επιτραπεί και δημόσια να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους όσους αγωνιστήκαμε επι οκτώ συναπτά έτη στον δύσκολο αλλά λίαν σημαντικο στίβο τού Δήμου.Τον Δήμαρχο Χαλκιδέων Θανάση Ζεμπίλη,τον Γ.Γραμματέα,τον Συμπαραστάτη του Δημότη,τόν Ειδικό Σύμβουλο Τύπου,τούς συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης,τούς Διευθυντές,τούς Προισταμένους,αλλά και όλο ανεξαιρέτως το προσωπικό τού ΔΑΚ Μελίνα Μερκούρη,της ΔΑΕΠΠΕΧ(πρ.ΔΕΚΕΣΑΧ),της ΔΕΥΑΧ και φυσικά τού Δήμου Χαλκιδέων καθώς και όλα τα ΜΜΕ για την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία τους.
Με συγκίνηση θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω όλους και όλες που με τίμησαν με την ψήφο τους,ελπίζοντας οτι στάθηκα στο υψος των περιστάσεων πρός οφελος όλων ανεξαιρέτως των Δημοτών,αρα και του Δήμου μας.Δεν θα τούς ξεχάσω ποτέ!
Εξ΄άλλου παραμένω ενεργός πολίτης της αγαπημένης μας Χαλκίδας αφού ούτε χιλιομετρικά αλλά πολύ δε μάλλον ούτε και συναισθηματικά θα την αποχωριστώ!