Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Μια απάντηση

Επειδή χθές το βράδυ άκουσα πολλά, θα παρακαλούσα τους συντελεστές της εκπομπής ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ να ¨παιξουν¨ και πάλι τα όσα είπε ο κ. Βέττας για το θέμα του κ. ΣΑΛΕΜΉ και τις δηλώσεις του προπονητή του ΕΥΒΟΪΚΟΥ. Επίσης θα παρακαλούσα και τους συντελεστές της αθλητικής εκπομπής του Ράδιο 1 να ¨παίξουν¨ τις δηλώσεις του Γενικού Αρχηγού του κ. Κούτρα στον κ. Λαϊνιώτη.
Θα διαπιστώσουν όλοι ποιός είναι το πρόβλημα στην ομάδα.
Προσωπικά θα παρακαλούσα τον κ. Βέττα, να.....
ρωτήσει τον πρόεδρο της ομάδας για το θέμα του κ.  Σαλεμή.
Δεν έφυγε από τον πάγκο ο κ. Σαλεμής, επειδή έτσι ήθελε.
Απομακρύνθηκε με άκομψο τρόπο. Κάποιος από το ΔΣ για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει, είπε πως όσο οι άλλοι βλέπουν τον κ. Σαλεμή στον πάγκο, δεν πληρώνουν την συνδρομή τους στην ομάδα και γενικώς δεν ενισχύουν την ομάδα!!! Ο κ. Σαλεμής δεν αντέδρασε, ενώ θα μπορούσε και είπε πως δεν υπάρχει θέμα και για το καλό της ομάδας πάει κερκίδα!!
Κύριε Βέττα, διασταυρώστε τα αυτά και θα περιμένω την άποψή σας δημόσια. Η δική μου πληροφόρηση είναι από μέλος του ΔΣ και από ανθρώπους που ματώνουν για την ομάδα.
Εσεις κύριε Βέττα μπορείτε να διασταυρώσετε και κάτι ακόμη. Ρωτήστε τον κουμπάρο σας, αν δεν το ξέρετε ήδη, ποιόν ήθελε κάποιος ως αντικαταστάτη του κ. Σαλεμή στην ομάδα..
Οι αναγνώστες γνωρίζουν πως όταν γράφω κάτι, το έχω διασταυρώσει πρώτα. Φυσικά και δεν αγαπώ τον ΕΥΒΟΪΚΟ όσο όλοι οι άλλοι. Φυσικά και δεν κόβω τις φλέβες μου για την ομάδα. Φυσικά και ¨δεν θα μείνω χωρίς ομάδα¨ αν αύριο δεν ασχοληθώ με τον ΕΥΒΟΪΚΟ.
Δεν έχω τέτοια προβλήματα και δεν περιμένω ν΄ ακούσω καλή κουβέντα από κανέναν. 
Δεν μπορεί όμως και κανείς να μου απαγορεύσει να γράφω για τον ΕΥΒΟΪΚΟ.