Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
 

Από την περασμένη Πέμπτη ξεκίνησαν και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι επανασυνδέσεις κομμένων παροχών ηλεκτροδότησης, σε σπίτια οικογενειών και μοναχικών ανθρώπων που αδυνατούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.
Η αρμόδια Επιτροπή που συγκροτήθηκε από τον Δήμαρχο, με συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων της ΔΕΗ και της ΔΕΔΔΗΕ, εξετάζει και εγκρίνει τις αιτήσεις επανασύνδεσης και μη διακοπής από ωφελουμένους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου και ....

της Ιεράς Μητρόπολης που είχαν –ή ακόμη και εάν δεν είχαν- ενταχθεί στο Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ.
Από πλευράς Δήμου, εξελίσσεται η διαδικασία διακρίβωσης-διασταύρωσης των περιπτώσεων με κομμένο ρεύμα από τους διαθέσιμους καταλόγους των 3.500 περίπου ωφελουμένων που είχαν ενταχθεί έως και 1η Νοεμβρίου 2013 σε κάποια Κοινωνική-Προνοιακή Δομή του Δήμου και της Ιεράς Μητρόπολης.
Ωστόσο, για την περαιτέρω επίσπευση των διαδικασιών, οι ωφελούμενοι ή μη των Κοινωνικών Δομών μπορούν και θα πρέπει να απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (στη διεύθυνση Ωρίωνος 15, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα και στο τηλέφωνο 2221021602), ώστε να εξετάζεται η περίπτωσή τους.
Να σημειωθεί ότι, είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον αρκετών συμπολιτών για ανήμπορους και μοναχικούς συνανθρώπους μας που είτε δεν είχαν τη δυνατότητα ενημέρωσης είτε δεν δύνανται να υποβάλουν μόνοι τις αιτήσεις τους. Και αυτή η κινητοποίηση για τέτοιες περιπτώσεις στη γειτονιά μας, στο περιβάλλον μας, καλό είναι να συνεχιστεί.