Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΡΙΟΝΑΣ

Από a-sports.gr
 Δύο παράπονα εξέφρασε ο προπονητής του Αστέρα Μαγούλας, Αντώνης Πριόνας στη συνέντευξη Τύπου μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) απέναντι στην Καλλιθέα. Το ένα ήταν προς τους παίκτες του επειδή δεν διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμα των δύο τερμάτων που απέκτησαν, ενώ το άλλο είχε ως αποδέκτη τον διαιτητή, ο οποίος δεν απέβαλε τον Καλαμιώτη των γηπεδούχων έπειτα από τον καταλογισμό του δεύτερου πέναλτι.
«Ήταν μια μεγάλη στιγμή για τον Αστέρα σήμερα και θα.... μπορούσε με λίγη προσοχή να γίνει η μεγαλύτερη στην ιστορία μας. Αντιμετωπίζαμε ίσως την καλύτερη ομάδα του Πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή και όλα τα προγνωστικά ήταν σε βάρος μας», σημείωσε αρχικά ο Πριόνας.
Και πρόσθεσε: «Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και ήρθαμε να παίξουμε ανοιχτά. Ήμασταν καλοί στο πρώτο μισάωρο αλλά η αναγκαστική αποχώρηση του Δημητριάδη είχε ως συνέπεια να χάσουμε τον ρυθμό μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την πολύ μεγάλη προσπάθεια αλλά έχω και μεγάλο παράπονο γιατί δεν ήταν αυτή διαχείριση του αποτελέσματος. Δείξαμε φοβία, ενώ τους έχω πει ότι δεν πρέπει να φοβούνται. Δεν μιλάω για τη διαιτησία αλλά έχω και εδώ ένα παράπονο. Στο δεύτερο πέναλτι, έπρεπε να αποβληθεί ο παίκτης της Καλλιθέας. Όλα τα άλλα είναι ανθρώπινα λάθη αλλά αυτό φάνηκε, το είδαμε όλοι».
Απαντώντας, τέλος, σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο Πριόνας χαρακτήρισε δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα.