Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Η άποψή μου

Εδώ και 10 μέρες έχουν φτάσει στ΄ αυτιά μου απίστευτα πράγματα τα οποία έχουν να κάνουν με την ομάδα του ΕΥΒΟΪΚΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Δεν ήθελα να γράψω κάτι μέχρι να τα διασταυρώσω. Τώρα και μετά τον αγώνα και την εμφάνιση της ομάδας στο Ενωσιακό με αντίπαλο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Χαλκίδας, δεν μπορώ να μην κάνω μια αναφορά στο θέμα αυτό.
Δεν γνωρίζω το τι θα κάνει η διοίκηση, αλλά είμαι βέβαιος πως .....
αγαπούν περισσότερο τουλάχιστον από εμένα την ομάδα και θα φροντίσουν ήρεμα και απλά να προκαλέσουν ένα θετικό σοκ στην ομάδα ώστε να μην φτάσουν στο σοκ του διασυρμού και της κατρακύλας.
Αυτή η ομάδα στάθηκε στα πόδια της επειδή κάποιοι άνθρωποι την ήθελαν στο πρωτάθλημα και όχι να διαλυθεί.
Άλλος μπήκε μπροστά όπως ο κ. Γιάννης Μπαρίτας και ανέλαβε το ρίσκο και άλλος έβαλε το χέρι στην τσέπη όπως ο κ. Αυγέρης.
Στην διοίκηση ενεργά μέλη είναι και ο κύριος Μπαλάνος και ο κ.  Κούτρας.
Στην ομάδα επέστρεψε και ο κ. Σαλεμής μετά από παρέμβαση του προέδρου κυρίου Μπαρίτα, αλλά και του επίτιμου προέδρου κ. Αυγέρη.
Κάποια στιγμή η παρουσία του κ.  Σαλεμή κάποιους ενόχλησε και με περίεργο τρόπο ο κ. Σαλεμής βρέθηκε στην κερκίδα χωρίς να αντιδράσει, προφανώς για το καλό του ΕΥΒΟΪΚΟΥ.
Το θέμα όμως δεν σταμάτησε εδώ. Κάποιοι συνέχισαν το καπέλωμα της διοίκησης και του προέδρου κυρίου Μπαρίτα. Ο ίδιος δείχνει να μην γνωρίζει το τι συμβαίνει. 
Αν γνωρίζω έστω και λίγο τον κ.  Μπαρίτα και τον κ. Αυγέρη, πιστεύω πως θα προκαλέσουν το ΣΟΚ που θέλει η ομάδα για να πετάξει από πάνω της, όλα όσα ακούσθηκαν τις τελευταίες μέρες και για τα οποία δεν φταίει προφανώς ο πρόεδρος.
Όσοι αγαπούν την ομάδα πραγματικά, θα πρέπει να αφήσουν τον πρόεδρο να πάρει τις αποφάσεις του.
Αν δεν θέλουν να τις στηρίξουν τότε ο κ. Μπαρίτας δεν έχει άλλη επιλογή. Θα παραιτηθεί κι ας φροντίσουν άλλοι την ομάδα.
Σεβόμενος την ομάδα, δεν θα γράψω περισσότερα.