Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

EΛΜΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνάδελφοι/ ισσες,
σας υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:
Τη  Δευτέρα 16/12/2013  και ώρα 5:30 μ.μ.  στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας, θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του κλάδου και την Τρίτη 17/12/2013, από τις 2 έως τις 7 μ.μ. θα διεξαχθούν οι εκλογές.
Στη Χαλκίδα ψηφίζουν τα σχολεία από την περιοχή Αυλωναρίου, Κονιστρών, Κριεζών, Κύμης, Αλιβερίου, Γυμνού, Αμαρύνθου, Ερετρίας, Βασιλικού, Λαμψάκου, ....Μαντουδίου, Προκοπίου, Ψαχνών, Μακρυκάπας, Καθενών, Στενής, Αρτάκης Χαλκίδας, Κανήθου, Δροσιάς, Αυλίδας.
Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι στο πρόσφατο συνέδριο της ΟΛΜΕ αποφασίστηκε η μείωση της συνδρομής στα 20 ευρώ, ενώ για τους αναπληρωτές και τους συναδέλφους/ισσες, που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα η συνδρομή είναι 10 Ευρώ. 
Συνάδελφοι/ισσες,
ύστερα από την αψυχολόγητη ενέργεια του Υπουργείου να καταργήσει την συνδικαλιστική άδεια, μεσούσης της διαδικασίας των εκλογών και τις, επί εικοσαήμερον, παλινωδίες της διοίκησης γύρω από το θέμα αυτό, η παρουσία όλων μας τόσο στη Γενική Συνέλευση όσο και στις εκλογές του σωματείου είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. 
                             Για το Δ.Σ.
Η πρόεδρος                               Η γεν. γραμματέας              
Κολιού Όλγα                              Νίκα Χαρά