Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 0 - 0

Αυτός που δεν είναι ικανός για κάτι, δεν έχει να κάνει κάτι άλλο, εκτός από το να περιμένει μια ήττα ή μια ισοπαλία για να ρίξει το δηλητήριο που πάντα κουβαλάει  μαζί του. Ο χαιρετισμός της ανοιχτής παλάμης αξίζει σ΄ αυτόν τον άνθρωπο, όποιος κι αν είναι. Αν είναι περισσότεροι του ενός, τότε στην περίπτωση του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ μάλλον εχουν ανεπτυγμένο τον κομπλεξισμό τους και αισθάνονται μειονεκτικά απέναντι στους διοικούντες τον ΗΡΑΚΛΗ.
Ποιός άραγε ήξερε τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ πριν λίγα χρόνια; Που....
ήταν τότε όλοι αυτοί νοι τετραέξυπνοι;
Επιτρέψτε μου να γράψω πως παίζουν πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες της ομάδας.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει εξασφαλίσει την παραμονή του για μία ακόμη χρονιά στην Β΄ κατηγορία όταν ομάδες με μεγάλη ιστορία, παλεύουν για να σωθούν κι όταν ομάδες όπως η ΑΕΚ, η ΛΑΡΙΣΑ και άλλες παίζουν στην Γ΄ εθνική ερασιτεχνική.
Ούτε ως όνειρο δεν μπορούσαν κάποιοι κακομοίρηδες να ζήσουν αυτά που ζούνε εδώ και μερικά χρόνια, αυτοί που αγαπούν τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Δεν γράφεις μου λένε για τον αγώνα. Τι να γράψω; Να γράψω πως την μπάλα την έχει ο Γιώργος και την δίνει στον Βασίλη και πως ο διαιτητής δεν μας έδωσε 10 φάουλ ή 30 πέναλτυ;
Δήθεν είναι όλα αυτά. Κανείς δεν φταίει και κανέναν δεν πρέπει να βρίζουμε.
Διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, να κάνουν αυτό που μπορούν και ότι βγεί.
Αποψή μου είναι, πως δεν αξίζει τον κόπο να απαντούν στους ανίκανους, όποιοι κι αν είναι αυτοί, όσοι κι αν είναι.
Κοιτάξτε τον ΗΡΑΚΛΗ και κανέναν άλλον. Εσεις τον πήγατε εκεί που είναι σήμερα, εσεις τον κρατάτε εκει ψηλά και μ΄ εσας έχει μια ελπίδα να πάει και παραπάνω.