Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΛΗΛΑΣ - ΛΟΥΚΙΣΙΑ 0 - 2

Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα προσέχουν όλοι. Χθες στο γτήπεδο του ΛΗΛΑ ακούσθηκαν πολλά και δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα. Πολλοί καθαρά έρριξαν ευθύνες στον προπονητή κ. Καρβέλη για την ήττα της ομάδας από τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ και τον κατηγόρησαν πως έστησε την ομάδα με τέτοιον τρόπο που σίγουρα θα έχανε. Σκληρό να το λες, αλλά είναι θέμα διοίκησης και προπονητή να απαντήσουν.
Είναι αλήθεια πως ακόμη και η αλλαγή του Αγραφιώτη δημιούργησε....
προβληματισμό, αφού αυτός ο ποδοσφαιριστής έδωσε βαθμούς στην ομάδα με τα γκολ που έχει πετύχει και ήταν αυτός που στο 90΄ πέτυχε το γκόλ στο Αλιβέρι.
Δεν έχω τεχνικές γνώσεις και δεν θα κρίνω τον κ. Καρβέλη για τις αλλαγές, αλλά για τα όσα είπε μετά τον αγώνα.
Αγαπητέ κ. καρβέλη σας το έχω ξαναγράψει. Πρέπει να βρείτε την δύναμη να αναλαμβάνετε τις ευθύνες της ήττας.
Δεν είναι διακιολογία να λέτε πως η ομάδα χτίζεται το Καλοκαίρι. Αν είναι έτσι τότε θα σας ρωτήσουν γιατί δεν χτίσατε την ΔΡΟΣΙΑ. Κύριε Καρβέλη, ο ΛΗΛΑΣ έχει ποδοσφαιριστές και μάλιστα αξιόλογους και πάντως ικανούς για να είναι στην Α1 κατηγορία.
Ο ΛΗΛΑΣ δεν έχει κανέναν λόγο να κάνει μεταγραφές αυτή την περίοδο. Σε τι άλλωστε θα βοηθήσουν;
Κύριε Καρβέλη, θα πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας όλοι. Ο ΛΗΛΑΣ δεν είναι ομαδούλα. Έχει την ιστορία του, έχει διοίκηση, έχει και τον κόσμο του. 
Επιτρέψτε μου να σας πω πως δεν είναι οικονομικό το θέμα. Αυτή είναι η άποψή μου. Γιατί να επιβαρυνθεί ο ΛΗΛΑΣ όταν είναι εκτός στόχων πρωταθλήματος και Κυπέλλου; Είναι δυνατόν να θέλει μεταγραφές για να παραμείνει στην κατηγορία; 
Στον αγώνα με τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ έγιναν λάθη. Το σωστό ήταν να συζητηθούν με την διοίκηση και όχι να κάνετε δηλώσεις και να ρίχνετε αλλού τις ευθύνες. Όλοι μιλούν για την 11άδα που παρατάξατε και για τις αλλαγές.
Εσείς λέτε πως δεν έχει η ομάδα τους ποδοσφαιριστές που έπρεπε. Σας θυμίζω και πάλι πως η ΔΡΟΣΙΑ είχε τους ποδοσφαιριστές που εσείς είχατε επιλέξει.
Εύχομαι να μην παρεξηγηθώ για μια ακόμη φορά.