Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Αποψή μου

Ο κ. Αντώνης Παπαδάκης είναι στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΕ και άνθρωπος που προτιμά να δουλεύει παρά να μιλάει. Είναι γνωστό πως αγαπάει το ποδόσφαιρο και το υπηρετεί με ήθος και σεβασμό προς όλους.
Χθές ήταν παρατηρητής στον αγώνα ΔΡΟΣΙΑ - ΕΡΕΤΡΙΑ.
Επειδή πρέπει κάποια πράγματα να μπούνε σε τάξη και να μην λέμε ο καθένας το μακρύ και το κοντό του, ο κ. Παπαδάκης πιστεύω .....
πως έχει ήδη ενημερώσει τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου για τα όσα συνέβησαν χθές στο γήπεδο της ΔΡΟΣΙΑΣ μεταξύ ανθρώπων της ενημέρωσης.
Κάνω αναφορά στο θέμα, επειδή έχω ακούσει πολλά από πολλούς και ο καθένας δίνει και μια διαφορετική εκδοχή.
Παρακολουθώντας το φωτορεπορτάζ, έχω καταλήξει στα συμπεράσματά μου, αλλά θα περιμένω και την ανακοίνωση της ΕΠΣΕ.
Κύριε Παπαδάκη, θα περιμένω από εσάς την αλήθεια. Προσωπικά την γνωρίζω και την γνωρίζω από την ώρα που πήρατε την απόφαση και βγάλατε εκτός γηπέδου τους ανθρώπους που δημιούργησαν θέμα. Κύριε Παπαδάκη, πιστεύω πως δεν θα αλλάξετε στην συνέχεια, τα όσα έχετε ήδη πει.
Και κάτι τελευταίο προς τους δύο κυρίους οι οποίοι είχαν συμμετοχή στο επεισόδιο. Κύριοι προσωπικά δεν υπήρξα ποτέ υβριστής κανενός. Ξεχάσατε όμως πως ήμουν στόχος σας. Είναι γνωστό και το λέει ο λαός. Μην κάνεις, αυτά που δεν θέλεις να σου κάνουν. Υπήρξατε συνεργάτες και φίλοι στο παρελθόν. Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε.
Ο κ. Παπαδάκης, ο κ. Παπακωνσταντίνου, το ΔΣ και οι αρμόδιες επιτροπές της ΕΠΣΕ, έχουν υποχρέωση να κρατούν ίσες αποστάσεις από όλους τους ανθρώπους της ενημέρωσης και να μην δρουν επιλεκτικά.
Όσο καθυστερούν είναι σε βάρος τους και δείχνει ¨αδυναμίες¨!!!
Καλημέρα σας