Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΑΣΟΚ ΕΥΒΟΙΑΣ


ΧΑΛΚΙΔΑ,21/1/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στα πλαίσια της απόφασης της Ν.Ε. Ευβοιας του ΠΑΣΟΚ για άμεση επικοινωνία με κάθε ενεργό χωρό και περιοχή και στόχο να αφουγκραστεί τις προτάσεις , τις αγωνίες και τις εκτιμήσεις των πολιτών πραγματοποιηθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα δύο πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις .
Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014, πραγματοποιηθηκε στα γραφεία της Ν.Ε. στη Χαλκίδα , συνάντηση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ με ---

συμμετοχή του Γραμματέα Γιώργου Γιογιού και μελών της Ν.Ε. της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ , φοιτητων , μελών της νεολαίας και την παρουσία του Γραμματέα της Ν.Ε. Μπάμπη Καραβά.
Συζητήθηκαν όλες οι εξελίξεις και τα γεγονότα που ταλανιζουν την κοινωνία και κυρίως τη νεα γενια. Αποτέλεσμα της συζήτησης ηταν η απόφαση ότι η νεολαια θα είναι παρούσα σε κάθε προσπάθεια που συσπειρώνει και ενώνει τη δημοκρατική παράταξη, η οποία είναι αυτή που θα φέρει την προοδο και την ανάπτυξη στη πατρίδα μας .
Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014, πραγματοποιηθηκε συνάντηση στελεχών στην Ιστιαία με την παρουσία του υφυπουργού Παιδείας Συμεων Κεδίκογλο, του Γραμματέα της Ν.Ε. Μπάμπη Καραβά και του μελους της ΝΕ της Νεολαιας ΠΑΣΟΚ Βασίλη Ταρλα.
Συζητηθηκαν η πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές , οι ευρωεκλογές, τοπικά και κοινωνικά θέματα. Ολοι επανέλαβαν την απόφαση τους να αγωνιστούν για την στηριξη προοδευτικών ψηφοδελτιων πέρα απο κομματικές και προσωπικές σκοπιμότητες αλλα και για το μελλον της δημοκρατικής παράταξης και την ενότητα της κεντροαριστέρας. Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ευβοιας δεσμεύεται να συνεχίσει αυτες τις συνάντησεις σε όλη την Ευβοια. Η συζήτηση με τη βάση του ΠΑΣΟΚ είναι ο τρόπος για εξελίσουμε και να διευρύνουμε τις αποψεις και τις
θέσεις μας.
Τα συμπεράσματα όλων αυτων των συναντησεων θα συζητηθουν σε μια πανευβοική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα  μεσα στο επερχόμενο χρονικό διάστημα.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΕΥΒΟΙΑΣ