Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Λάθος ...

Κύριοι, ελάχιστα μ΄ απασχολεί το τι είναι στην προσωπική του ζωή ο κάθε άνθρωπος και καθόλου μα καθόλου το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του.
Γίνομαι τούρμπο όμως όταν κάποιος για τους όποιους λόγους δεν σέβεται τίποτα και σε δημόσιους χώρους βρίζει κάποιον άλλον και δεν φτάνει αυτό, κάνει αναφορά και στα παιδιά του άλλου με τον χειρότερο τρόπο.
Δεν επικαλέσθηκα τυχαία τον κύριο Παπαδάκη γι΄ αυτά που .....
συνέβησαν χθες στο γήπεδο της ΔΡΟΣΙΑΣ. Η ΕΠΣΕ έχει υποχρέωση να βάλει τέλος σ΄ αυτή την ιστορία. Εχουν οικογένειες, εχουν παιδιά και οφείλουν να μην επιτρέπουν ν΄ ακούγονται αυτά τα απίστευτα μέσα στο γήπεδο. όλα έγιναν μπροστά στ΄ αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα και όχι έξω από το γήπεδο. Ενημερώθηκα με κάθε λεπτομέρεια, από φίλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος άκουσε τα πάντα, όπως τα πάντα άκουσε και ο κύριος Παπαδάκης. 
Μάλιστα ένας από τους δύο εμπλεκόμενους δεν βγήκε από το γήπεδο σεβόμενος την εντολή του κ. Παπαδάκη και του διαιτητή, αλλά όπως ακούσθηκε να λέει, βγήκε επειδή το ζήτησε ο παράγοντας της ΔΡΟΣΙΑΣ κ. Γιακόβλεβιτς.
Στο παρελθόν είχα καλέσει και τους δύο κυρίους να μην συκοφαντουν τους άλλους και δεν με είχαν ακούσει. Τώρα ο ένας κατηγορεί τον άλλον για συκοφαντίες. Κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό, αλλά δεν θα έπρεπε να γίνει και μέσα στο γήπεδο. Εκεί είχαν άδεια από την ΕΠΣΕ για να καλύψουν τον αγώνα και μόνο.
Τώρα θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες χωρίς να διαμαρτυρηθούν.
Πρόεδρε κύριε Παπακωνσταντίνου, χρησιμοποιώ τα λόγια σας.  ¨Καμία ανοχή¨ είχατε πει και ξέρω πως κρατάτε τον λόγο σας.