Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Χρόνια Πολλά με αγάπη

Χρόνια Πολλά με αγάπη και υγεία
Ο καθένας ότι μπορεί για τον Κωνσταντίνο Μάριο. 
Μάθαμε πως ο μπαμπάς του θα είναι ο δότης και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά. Ας βρεθούμε στην θέση των γονιών του μικρού. Να ζήσουμε για 1΄ με την αγωνία τους. Τότε και μόνο τότε θα βοηθήσουμε με την ψυχή μας, με την καρδιά μας και θα πείσουμε και άλλους να βοηθήσουν. Αυτά τα Χριστούγεννα είναι ....
δύσκολα για τον Κωνσταντίνο Μάριο και την οικογένειά του και ευχόμαστε τα επόμενα να είναι τ α καλύτερα. Φανταστείτε όμως πόσο υπέροχα θα είναι τα επόμενα Χριστούγεννα για όλους όσους θα έχουν βοηθήσει τον Κωνσταντίνο Μάριο και τους γονείς του.  Αγάπη δίνεις, αγάπη θα πάρεις.
Χρόνια πολλά
 ...................................................
Αύτος ο μπόμπιρας είναι το αγγελούδι μας και η χαρά της ζωής μας! Είναι ο ανηψιός μου και βαφτισιμιός μου! Η φωτογραφία είναι από πέρυσι τα Χριστούγεννα που τον βαφτίσαμε και η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου! Ας προσευχηθούμε όλοι μας να γίνει το θαύμα και να γίνει καλά! Σας παρακαλώ βοηθήστε να κοινοποιηθεί η παρακάτω ανακοίνωση.

  ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΡΙΟ!  
Ο Κωνσταντίνος Μάριος χρειάζεται την βοήθεια μας. Το μόλις 21 μηνών αγοράκι πάσχει από ατρησία χοληφόρων αγγείων και έχει μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Αμβούργου (University Medical Center Hamburg-Eppendorf) για επείγουσα μεταμόσχευση ήπατος. Έχουν μεταβεί και οι δύο γονεις του προκειμένου να εξεταστούν ως πιθανοί ζώντες δότες. Τα έξοδα της οικογένειας είναι τεράστια και η βοήθειά σας απαραίτητη.
Τραπεζικός Λογαριασμός Τράπεζα Πειραιώς: 5154-032060-558
ΙΒΑΝ: GR 22 0172 1540 0051 5403 2060 558
Δικαιούχοι: ΛΥΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΛΥΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Η ευγνωμοσύνη μας απέραντη για την βοήθειά σας!