Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ - Α.Ε.Λ. 1 – 2


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νίκη για την ομάδα μας στην Κάρυστο απέναντι στην τοπική ομάδα με 2-1 μεαπόδοση όμως που δεν ήταν ανάλογη όπως στα προηγούμενα παιχνίδια.
Γρήγορα η ομάδα μας στο 9΄ προηγήθηκε όταν ο Ζαούρης βρήκε με ωραία πάσα τον Βογιατζή ο οποίος πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, και στη συνέχεια της φάσεις η μπάλα πήρε ύψος που στην πορεία της βρέθηκε πάλι ο Βογιατζής και ....

με κεφαλιά σημείωσε το γκολ.
Η συνέχεια αντί να δώσει στην ομάδα μας την δυνατότητα να προσπαθήσει να φτιάξει και να δημιουργήσει φάσεις δεν τα κατάφερνε, αφού δεν είχε ηρεμία στο παιχνίδι της δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον αντίπαλο να πάρει το ρυθμό του παιχνιδιού και να προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι η ομάδα μας σε μία αντεπίθεση στο 49΄ ο Μικράκης λίγο κάτω από την σέντρα βρέθηκε κάτοχος της μπάλας και με ωραία κούρσα βρέθηκε μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με πλάσε έκανε το 0-2.
Το δεύτερο γκολ έδωσε στην ομάδα μας την δυνατότητα να πατάει καλύτερα στο γήπεδο από ότι στο πρώτο ημίχρονο έφτασε κοντά σε ένα τρίτο γκολ με τον Ζαούρη και με το Μικράκη, και με την ομάδα της Καρύστου στο ίδιο διάστημα να έχει ένα σουτ στο δοκάρι και να μειώνει στο 86΄με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπαμπανιώτης.
Καλή η διαιτησία των κ.κ.Τσάκου, Μούντριχα και Καρβελά.. Α.Ε. Ληλαντίου
Αραβανής, Παύλου, Μικράκης, Μπούρικας, Ντουλαβέρης , Μπαλόζι Ηρ.,Αργύρης Ι.( 59΄Παπαγεωργίου ), Κορκόβελος (72΄Τζανής ), Ζαούρης, Βογιατζής , Μπαλόζι Κρ..
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας έχει ρεπό.
Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της ομάδας και της σχολής και στην ιστοσελίδα μας http://aelilantiou.gr.