Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Απορώ με τους κυρίους οι οποίοι ως γνωστό είναι ανεπιθύμητοι στο γήπεδο των Ψαχνών και στους αγώνες του ΗΡΑΚΛΗ και οι οποίοι θέλουν να μάθουν γιατί έφυγε ο κόσμος των Ψαχνών από το γήπεδο!!!!
Κύριοι, λάθος των διοικούντων του ΗΡΑΚΛΗ. Έπρεπε να δώσουν στην δημοσιότητα τα ονόματά σας από την πρώτη στιγμή. Έπρεπε να το κάνουν από τότε που στην προσπάθειά σας να στηρίξετε τον τέως και να διαλύσετε τον ΗΡΑΚΛΗ, βάζατε μετόχους να στέλνουν εξώδικα, να κάνουν καταγγελίες και διάφορα άλλα.
Είσθε ρουφιάνοι και φυσικά αυτός είναι και ο λόγος που το ποδόσφαιρο σας....
έχει στο περιθώριο.
Για ποιους φιλάθλους των Ψαχνών μιλάτε; Αυτοί δεν ξεπερνούν τους 100-150. Πάρτε τα εισιτήρια από την πρώτη στιγμή που η ομάδα ανέβηκε στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ και θα το διαπιστώσετε.
Η πλειοψηφία των φιλάθλων ήταν από την ΧΑΛΚΙΔΑ, την Βόρεια ακόμη και την Νότια Εύβοια και όχι από τα Ψαχνά.
Μπορεί αυτό να ενοχλεί αλλά είναι η αλήθεια.
Κάποιοι Ψαχνιώτες κοντεύουν να πάθουν εγκεφαλικά επειδή ο Στούπας και η παρέα του πέτυχαν αυτό που κανείς άλλος δεν πέτυχε. Ζήλια είναι και φυσικά θέλουν να επιστρέψει ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ στα τοπικά για να μπορέσουν να έχουν κι αυτοί κάποιον λόγο, έστω να φτιάχνουν τις γραμμές στο γήπεδο!!!
Κάνουν όμως ένα λάθος. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δεν είναι πλέον η ομάδα του χωριού τους. Είναι Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία. Δεν την διοικούν τα καφενεία και αυτοί που παριστάνουν τους παράγοντες.
Και κάτι ακόμη. Δεν είναι τυχαία χορηγός η ΦΥΤΟΤΕΧΝΙΚΗ. Εχει καλά φάρμακα για να εξοντώνουν τα ζιζάνια!!!
Λοιπόν, λαγωνικά της πλάκας, ψάξτε καμιά ομάδα για να έχετε να λέτε, αφού από τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ σας έδιωξαν με τις κλωτσιές και είσθε πάλι ¨ορφανά¨!!!
Όσο για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, συνεχίζει στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ και χωρίς την δική σας βοήθεια.