Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Πάλι τα ίδια; Πείτε και κάτι διαφορετικό κάποια στιγμή; Τι ενδιαφέρει τους Δημότες αν εμείς στηρίζουμε και ποιόν στηρίζουμε; Απαντήσεις έχετε να δώσετε; Αν δεν έχετε, τότε είναι μαθηματικά βέβαιο πως το ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ή θα αποσυρθεί για ν΄ αποφύγει τον διασυρμό ο κ. Αμπελιώτης ή θα κλαίνε το βράδυ των εκλογών.
Κύριοι, καθαρές κουβέντες.
Κύριε Αμπελιώτη στηρίξατε τον κ. Θωμά στις .....
εκλογές του 2010 ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
Κύριε Αμπελιώτη τι δεν πήγε καλά; Σε τι δεν υπάκουσε ο κ. Θωμάς και θέλετε εκδίκηση;
Κύριε Αμπελιώτη, γιατί δεν μπήκατε "στις δημοκρατικές διαδικασίες¨ εκλογής, τις οποίες εσείς διαλέξατε για τους άλλους;
Κύριε Αμπελιώτη, ο κ. Λάμπρου ο εργολάβος, ο οποίος σας στηρίζει και είναι δίπλα σας, δεν είναι το ίδιο πρόσωπο το οποίο στήριξε το 2010 φανατικά τον κ. Θωμά;
Γιατί άραγε, ήθελε να χάσει ο μακαρίτης Παπαναστασίου;
Μήπως για τον ίδιο λόγο, που σήμερα επέλεξε να στηρίξει εσας για να χάσει ο κ. Θωμάς;
Κύριε Αμπελιώτη, επειδή πήρα ένα μήνυμα από γνωστό παπαγαλάκι, σας λέω πως θα είμαι πάντα στην διάθεσή σας, όταν και αν μπορέσετε να απαντήσετε στα ερωτήματα αυτά.
Έχω μαρτυρίες ανθρώπων, οι οποίοι το 2010 "πείσθηκαν"  να ψηφίσουν τον κ. Θωμά και τώρα προσπαθούν να τους πείσουν, ώστε να ψηφίσουν εσάς.
Τους λένε μάλιστα πως θα δώσουν δουλειά στα παιδιά τους, αφού έχουν στα σχέδια να στήσουν στο Αλιβέρι το εργοστάσιο καύσης σκουπιδιών, το οποίο είχαν προτείνει και στον κ. Θωμά, αλλά αυτός δεν δέχθηκε την πρόταση και την μελέτη που είχαν έτοιμη!!!
Αυτό σας πληροφορώ πως δεν το λέει ο κ. Θωμάς, αλλά οι της αντιπολίτευσης!!!
Κύριε Αμπελιώτη, λένε πως είσθε καλός άνθρωπος. Υπάρχουν πολλοί καλοί στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου, αλλά δεν αφήνουν τις δουλειές τους και μάλιστα όταν αυτές είναι στην Αθήνα, "για να σώσουν" τον Δήμο!!!
Καλημέρα.