Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Η Επιτροπή Μικτών Ομάδων της Ε.Π.Σ. Ευβοίας, με την ολοκλήρωση της Α’ φάσης των Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τα Σωματεία και τους ποδοσφαιριστές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συμμετείχαν στη διαδικασία στελέχωσης των μικτών ομάδων. Επίσης ευχαριστεί όλους αυτούς (γονείς και φιλάθλους) που παρακολούθησαν από κοντά τη προσπάθειά μας και βοήθησαν με κάθε τρόπο στην επίτευξη του στόχου. Τέλος οφείλει να συγχαρεί τους ενωσιακούς ....
προπονητές κ.κ. Μαστραγγελή και Γουρνά και τους ποδοσφαιριστές των ομάδων μας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πρωταθλήματα Προεπιλογής Παίδων και Νέων στην 6η Περιφέρεια.
Στις 12 Φεβρουαρίου αρχίζει η προετοιμασία των Περιφερειακών Ομάδων Παίδων και Νέων για την Β’ φάση στην οποία οι ομάδες μας θα αντιμετωπίσουν την 4ηκαι 5η Περιφέρεια. Καλωσορίζουμε τους ποδοσφαιριστές των άλλων Ενώσεων και ευχόμαστε καλή επιτυχία στον περιφερειακό Προπονητή κ. Φαμέλη και στους προπονητές κ.κ. Μαστραγγελή και Γουρνά, οι οποίοι ως πρωταθλητές αναλαμβάνουν χρέη προπονητών στις περιφερειακές ομάδες.
Σαν επιτροπή βρισκόμαστε στη διάθεση των προπονητών και των ποδοσφαιριστών και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχία και την επόμενη φάση.Στόχος μας η ανάδειξη του ταλέντου των ποδοσφαιριστών και η στελέχωση των Εθνικών ομάδων από ποδοσφαιριστές της περιφερειακής μας ομάδας.

Για την Επιτροπή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 ΡΕΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ
ΠΙΧΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,
ΔΑΦΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ,
ΚΑΛΥΒΙΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ