Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Τους χάλασε τα αποκλειστικά ο κ. Μπουραντάς

Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές
Τι τελευταίες ημέρες γίνεται συζήτηση για τις Περιφερειακές εκλογές, στις οποίες εμπλέκεται το όνομά μου, παρά το γεγονός ότι σε κάθε ευκαιρία έχω κατηγορηματικά ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει καμιά δέσμευση, ούτε από εμένα ούτε από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη.
Έχουν γίνει ενημερωτικές συζητήσεις για τα προβλήματα του τόπου και πιθανότατα θα γίνουν και άλλες τέτοιες και πριν και μετά τις εκλογές.
Είναι ανάγκη να ενημερωθούν και οι άλλοι υποψήφιοι Περιφερειάρχες για τα ...

προβλήματα του Νομού και να αναληφθούν ανάλογες δεσμεύσεις.
Όπως είναι γνωστό, το 2014 είναι ο πρώτος χρόνος της 5ης Προγραμματικής Περιόδου και αυτό το χρονικό διάστημα αποφασίζονται οι εντάξεις των έργων και κυρίως των μεγάλων έργων, όπως τα έργα των παρακάμψεων που διεκδικούμε και η εξασφάλιση των 50 εκ. περίπου που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χαλκίδας.
Από την πλευρά μας, είμαστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που έχουμε, για την προώθηση όλων των μεγάλων προβλημάτων του τόπου, αυτή την καθοριστική χρονική περίοδο.
Εκτιμούμε επίσης ότι δεν απαιτείται να διαθέτουμε οπωσδήποτε θεσμική αρμοδιότητα για το σκοπό αυτό, γιατί πιστεύουμε ότι οι νέες Περιφερειακές αρχές θα κάνουν το καθήκον τους, μέσα από το νέο στελεχιακό δυναμικό που θα προκύψει από αυτές τις εκλογές.
Επομένως, δεν θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, ενώ μετά τις εκλογές θα προχωρήσουμε σε απολογισμό της προσπάθειας που έχει γίνει και των αποτελεσμάτων που έχουν προκύψει για το νομό τα τελευταία χρόνια.