Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Οι κορυφαίοι του ΠΣΑΠ

Κορυφαίοι του ΠΣΑΠ για τη σεζόν 2012-13

«Παπ», Κάτσε, Ράγιος, Καρνέζης, Κάκος και Χριστόπουλος«Παπ», Κάτσε, Ράγιος, Καρνέζης, Κάκος και Χριστόπουλος


  Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Σούπερ Λιγκ για τη σεζόν 2012-2013, στη γιορτή του ποδοσφαιριστή που διοργάνωσε στην Αθήνα ο ΠΣΑΠ με τη συνεργασία της Nova. Ο πρώτος σκόρερ του Ατρόμητου, ο οποίος στην προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Πανθρακικό, πρώτευσε στη σχετική ψηφοφορία συγκεντρώνοντας την πλειοψηφία των προτιμήσεων ανάμεσα στους.... συναδέλφους του.

Επίσης, τον τίτλο του καλύτερου νέου παίκτη κατέκτησε ο Εργκους Κάτσε του ΠΑΟΚ, του καλύτερου ξένου ο Ρούμπεν Ράγιος του Αστέρα Τρίπολης (και πλέον της Μακάμπι Χάιφα) ενώ ο Τάσος Κάκος ψηφίστηκε ως ο καλύτερος διαιτητής της Σούπερ Λιγκ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Επίσης, βραβεύθηκαν οι Ορέστης Καρνέζης (Παναθηναϊκός) ως ο καλύτερος τερματοφύλακας και ο Γιάννης Χριστόπουλος ως κορυφαίος προπονητής (ΠΑΣ Γιάννινα).

Ο Πανελλήνιος Σύνεδεσμος Αμειβομένων Ποδοσσφαιριστών βράβευσε τους Βασίλη Λάκη, Ντανιέλ Μπατίστα, Τάσο Πάντο και Ηλία Σολάκη για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο, όπως επίσης και την ΈΠΟ, τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φερνάντο Σάντος και τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας Γιώργο Καραγκούνη για την πρόκριση της Ελλάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Ειδικό βραβείο παρέλαβε και ο Παναγιώτης Κυπαρίσσης, ο οποίος σε ηλικία 42 ετών συνδυάζει τις επιδόσεις του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με τις οικογενειακές υποχρεώσεις του ως πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Στην συνέχεια ο ΠΣΑΠ βράβευσε τον Γιάννη Ναλμπάντη, ο οποίος καταφέρνει να ανταποκρίνεται πλήρως στις υποχρεώσεις του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και παράλληλα να αποτελεί πρότυπο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, ενώ βραβείο παρέλαβε και η ΠΑΕ Πλατανιάς για τη συμπεριφορά της απέναντι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας της που αποχώρησαν από τη δύναμη της.

Στην αποψινή εκδήλωση βραβεύτηκε επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, ο δημοσιογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος, καθώς επίσης και ο Ζαχαρίας Λυκουρίνος.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες για τη σεζόν 2012/2013:

Football League (Β' Eθνική)

Καλύτερος παίκτης: Ντιέγκο Ρομάνο (Εργοτέλης)

Καλύτερος νέος παίκτης: Ανδρέας Μπουχαλάκης (Εργοτέλης)

Καλύτερος τερματοφύλακας: Ηλίας Βούρας (Νίκη Βόλου)


Football League 2 (Γ' Eθνική) - 1ος όμιλος


Καλύτερος παίκτης: Σπύρος Δωροβίνης (Φωστήρας)

Καλύτερος νέος παίκτης: Στάυρος Πεταυράκης (Φωστήρας)

Καλύτερος τερματοφύλακας: Μιχάλης Παγούδης (Αχαρναϊκός)


Football League 2 (Γ΄ Eθνική) - 2ος όμιλος

Καλύτερος παίκτης: Σωκράτης Μπουντούρης (Καρδίτσα)

Καλύτερος νέος παίκτης: Κώστας Αχαλινόπουλος (Οδυσσέας Κορδελιού)

Καλύτερος τερματοφύλακας:
Δημήτρης Καρατζιοβαλής (Απόλλων Καλαμαριάς)