Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, ο επόμενος αγώνας

Τώρα ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών έχει την μεγάλη ευκαιρία. Τώρα θα πάει ν΄ αντιμετωπίσει την ομάδα του ΦΩΣΤΗΡΑ μέσα στον Ταύρο.
Εκεί θα έχει ν΄ αντιμετωπίσει φιλάθλους οι οποίοι "θα του τα χώνουν" για να στηρίξουν την ομάδα τους και όχι τους φιλάθλους ψιθυριστές του γηπέδου των Ψαχνών.
Θα έχουν ν΄ αντιμετωπίσουν την ομάδα του ΦΩΣΤΗΡΑ η οποία για να περάσει αυτή στα μπαράζ θέλει νίκη και μόνο νίκη, άρα θα παίξει επιθετικά για να πετύχει γκολ.
Βούτυρο στο ψωμί των ποδοσφαιριστών του ΗΡΑΚΛΗ είναι αυτός ο αγώνας.
Θέλω να πιστεύω πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα τα καταφέρει και θα ....
περάσει στα μπαράζ.
Η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, θα πρέπει να φροντίσει ώστε η ομάδα να ξεκινήσει ως αποστολή για τον αγώνα όχι από τα Ψαχνά ή την Χαλκίδα, αλλά να δώσουν ραντεβού κάπου μετά την γέφυρα, κάπου στο βαθύ ή γιατί όχι και στα διόδια. Το ίδιο να κάνουν και κατά την επιστροφή μετά τον αγώνα, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.
Άποψή μου είναι αυτό κι ας θυμώσει όποιος θέλει. Η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ πρέπει να λειτουργήσει επαγγελματικά, για να μπορέσει ν΄ αντιμετωπίσει όλους αυτούς τους κακεντρεχείς και αυτούς που παριστάνουν τους φίλους της ομάδας.
Κύριε Στούπα, προσπαθείτε εδώ και χρόνια να πείσετε πολλούς, αλλά δυστυχώς απέδειξαν πως μισούν την ομάδα, μόνο και μόνο επειδή πέτυχε όσα πέτυχε στα δικά σας χέρια.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, σ΄ εσάς προσωπικά και στους συνεργάτες σας στην διοίκηση, αλλά επιτρέψτε μου να γράψω, πως πρέπει και κάποιος να σας ρίξει μια "μούντζα", γιατί ακόμη και σήμερα έχετε στο απυρόβλητο, αυτούς που ξέρετε πως "θάβουν"  την ομάδα, αν και παριστάνουν "τους φίλους".
Κύριε Στούπα, συγνώμη, αλλά είναι γνωστοί για τις κωλοτούμπες τους.