Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Α.Ε.Λ. – Α.E. ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ 0-1
 ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΜΕ 8-0 THN A.E.ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ

Δεν συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα η ομάδα μας η οποία ηττήθηκε από την ομάδα της Προποντίδας με 1-0.
Με καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να πιέσει και να δημιουργήσει φάσεις στην ομάδα της Προποντίδας η οποία παρουσιάστηκε με καλό πρόσωπο και προσπάθησε και αυτή να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του παιχνιδιού καταφέρνοντας στο τέλος να βγει....

νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο με 1-0.
Μοιρασμένη η υπεροχή σε αυτό το διάστημα με την ομάδα μας να βρίσκεται κοντά στο γκολ στο 20΄όταν δυνατό σουτ του Ζαούρη απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και στο 30΄καρφωτή κεφαλιά του Μικράκη η μπάλα βγήκε λίγο έξω από την αντίπαλη εστία.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Προποντίδας κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα Τσιαμίρης στο 58΄.
Η συνέχεια ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας που δεν εκμεταλλεύθηκε την αριθμητική υπεροχή που είχε από το 59΄όταν αντίκρισε κόκκινη κάρτα ο Παπασωτηρίου της Προποντίδας, χωρίς καθαρό μυαλό και πίσω στο σκορ έφτανε εύκολα στην αντίπαλη εστία αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει την φάση για γκολ εκτός από το 80΄ όταν κεφαλιά του Αργύρη έδιωξαν οι αμυντικοί της Προποντίδας λίγο πριν περάσει η μπάλα την γραμμή του τέρματος.
Έτσι το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα της Προποντίδας νικήτρια και την ομάδα μας προβληματισμένη για το άτυχο αποτέλεσμα.
Καλή η διαιτησία των κ.κ.Παπακυριάκου, Καμπούρη και Δάλλα..
Α.Ε. Ληλαντίου
Αραβανής, Μικράκης, Μπούρικας, Ντουλαβέρης , Κορκόβελος (46΄Μπαλόζι Κρ. ), Μπαλόζι Ηρ., Χατζηαντωνάκης, Τζανής ( 75΄Αργύρης Ι. ), Ζαούρης, Βογιατζής (62΄Φλώρος ), Παύλου.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αγωνιστεί το Σάββατο 22/3 και ώρα 16.00.με τον Αμαρυνθιακό στο γήπεδο της Αμαρύνθου.
Με νίκη συνέχισε η ομάδα των παμπαίδων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 8-0 την ομάδα της Προποντίδας.
Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Καλέντζης (3), Ζάνιος, Χαλιώτης,Τζάνος (2), και Παπασχόλης.
Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της ομάδας και της σχολής και στην ιστοσελίδα μας http://aelilantiou.gr.