Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΔΙΡΦΎΩΝ

Ένα πανικό έχουμε σ΄ αυτόν τον Δήμο, όπου όλοι πιστεύουν πως θα είναι οι νικητές των εκλογών.
Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα και θα το διαπιστώσουν το βράδυ της Κυριακής, όταν ανοίξουν οι κάλπες και αρχίσει η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.
Κανείς απ'  ότι φαίνεται δεν έχει αναλύσει το αποτέλεσμα των προηγούμενων δημοτικών εκλογών και το ότι δεν συμμετείχε σ΄ εκείνες τις εκλογές ο κ. Μπαζιώτης ο οποίος τώρα συμμετέχει. 
Φυσικά σε καμία περίπτωση ο κ. Μπαζιώτης δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί φαβορί, αφού οι καιροί έχουν αλλάξει.
Ο κ. Ψαθάς πιστεύει πως θα πάει καλύτερα και το περιβάλλον του διαδίδει πως αυτή την φορά θα κερδίσει τον κ. Μπουροδήμο. Ο κ. Ψαθάς είναι ο μόνος που έχει φανερά και επίσημα ....
κομματική στήριξη. Τον στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά πιστεύω πως αυτό έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, ίσως δεν θα έπρεπε να γίνει.
Ο κ. Μπουροδήμος είναι ο δήμαρχος και έχει ως πλεονέκτημά του την δύναμη στις Τοπικές Κοινότητες, αλλά και ένα πλεονέκτημα. Η παρουσία Μπαζιώτη και Ψαθά λειτουργεί διασπαστικά στην Δημοτική Κοινότητα των Ψαχνών και αυτοί οι δύο υποψήφιοι θα πάρουν ο ένας από τον άλλον.
Επίσης ο κ. Μπουροδήμος δεν θα χάσει ποσοστά στον πρώην δήμο Διρφύων όπου είναι πολύ δυνατός. Να θυμίσουμε πως από τις 14 κοινότητες είχε χάσει μόνο σε δύο και σ΄ αυτές με μόλις 40 ψήφους διαφορά.
Η διαφορά στον πρώην δήμο Διρφύων ανάμεσα σε Μπουροδήμο και Ψαθά την 2η  Κυριακή ήταν περίπου στα 1400  ψηφοδέλτια και αυτό για να ανατραπεί, φυσικά και θέλει πολύ δουλειά, αλλά να έχει γίνει και κάτι συνταρακτικό σε βάρος του νυν Δημάρχου.
Τέλος πάντων, δεν θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες τώρα. Αργότερα κι όταν θα δούμε και τα ψηφοδέλτια, θα έχουμε να γράψουμε πολλά.