Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

 Πλήθος και πάθος στην παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού
 

Πλήθος κόσμου, παλμός και βεβαιότητα για τη νίκη στις εκλογές, ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν την εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο της Κύμης.
Από νωρίς χιλιάδες πολιτών γέμισαν ασφυκτικά τις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου, ενώ χρειάστηκε να επιστρατευτούν πάγκοι και καρέκλες προκειμένου να χωρέσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα. Ωστόσο, τουλάχιστον 200 πολίτες δεν κατάφεραν να.....

μπουν στο κλειστό γυμναστήριο και παρακολούθησαν την ομιλία του Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά από το προαύλιο.
Την εκδήλωση άνοιξε ο γνωστός τραγουδοποιός Λάκης Παπαδόπουλος (Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ), ο οποίος αφιέρωσε στον Δημήτρη Θωμά το τραγούδι: «παίζουμε για την φανέλα».
Μιλώντας στους παρευρισκόμενους ο τραγουδοποιός, τόνισε ότι η Κύμη είναι από τις λίγες πόλεις στην Ελλάδα που έχει ως Δήμαρχο έναν άξιο άνθρωπο που δεν έχει κομματικές εξαρτήσεις.
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια και το πολύ μεγάλο έργο που έχει επιτελεστεί στην περιοχή του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου τα τρία αυτά δύσκολα χρόνια για την τοπική αυτοδιοίκηση, τονίζοντας ότι ο συνδυασμός του διαθέτει γνώση, εμπειρία και αποτελεσματικότητα, ώστε να παράξει σημαντικό έργο και την νέα πενταετία.
Αναφερόμενος στα όσα ισχυρίστηκε ο έτερος υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς αναφορικά με διχαστική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής, ξεκαθάρισε ότι οι πόρτες του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου είναι ανοιχτές για όλους τους πολίτες, τονίζοντας ότι ο κος Μπουραντάς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.
Ειδική αναφορά έκανε ο Δημήτρης Θωμάς και στα μεγάλα έργα που εκτελέστηκαν και εκτελούνται, τονίζοντας ότι τα έργα αυτά υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται μετά από τεράστιες προσπάθειες του Δήμου και μόνο, τονίζοντας ότι ο κος Μπουραντάς, ως Νομάρχης και Αντιπεριφερειάρχης ήταν απών σε όλες τις διεκδικήσεις των πολιτών του Δήμου.
Παράλληλα, κάλεσε τον Θανάση Μπουραντά σε δημόσιο διάλογο, μέσα από την συχνότητα του «Ράδιο Αλιβέρι», προκειμένου να μάθουν οι πολίτες την αλήθεια αναφορικά με τα θέματα που αφορούν τον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου.
Ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου αναφέρθηκε και στην παρουσία στα πολιτικά δρώμενα της οικογένειας Θεοδώρου, η οποία βρίσκεται πίσω από την υποψηφιότητα του Θανάση Μπουραντά, τονίζοντας ότι όταν ο κος Χρήστος Θεοδώρου ήταν υφυπουργός κλονίστηκε το πανελλήνιο από καταγγελίες για οικονομικά σκάνδαλα στο υπουργείο του, γεγονός που τον ανάγκασε να παραιτηθεί. Παράλληλα, τόνισε ότι, παρά τις υψηλές θέσεις που κατείχε επί σειρά ετών η οικογένεια Θεοδώρου, δεν προσέφερε τίποτα αξιόλογο στην περιοχή. Αντίθετα όμως οι ίδιοι μπόρεσαν και απέκτησαν καράβια, βίλες και πολυτελή αυτοκίνητα. «Οι εκλογές τελειώνουν την πρώτη Κυριακή. Η παρουσία σας σήμερα εδώ το αποδεικνύει περίτρανα» είπε ο Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς κλείνοντας την ομιλία του, καλώντας τους πολίτες σε επαγρύπνηση προκειμένου η νίκη αυτή να διατηρηθεί και να διευρυνθεί ακόμη περισσότερο στις εκλογές.
Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού ο οποίος αποτελείται από 210 άτομα. Ένας υπερπλήρης συνδυασμός, πολυσυλλεκτικός και με εκπροσώπηση όλων των ηλικιών και των κοινωνικών στρωμάτων.
Η βραδιά έκλεισε με συναυλία του Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ, με τον οποίο, ο Δήμαρχος τραγούδησε μαζί το τραγούδι «παίζουμε για την φανέλα»!